
Pumpawraps med dilldressing
Dilldressing
- 2 dl växtbaserad creme fraishe
- 2-3 msk dill (torkad eller färsk)
- 1 msk vegansk majonnäs
- juice från ½ citron
- salt
- peppar
Blanda ihop och smaka av.
Wraps
- 400 g vatten
- 1 tsk bakpulver
- 150 g majsmjöl
- 50 g rismjöl
- ½ tsk salt
- 30 g Holistic psylliumfröskal
Blanda allting till en jämn smet, låt stå i 15 minuter. Dela i 5 st lika stora bitar och kavla ut tunt på majsmjöl. Stek dem i torr stekpanna på hög värme.
Pumpawraps
- 1 butternutpumpa
- vitlök
- rostad paprika
- salt
- Holistic Kokosolja
Skär butternutpumpa i 1 cm tjocka skivor och rosta i ugn på 200 grader i ca 15 minuter med kokosolja, salt, rostad paprika och vitlök.
I wrapen, lägg en bädd av gröna blad samt de grönsaker du önskar. Lägg i önskad mängd rostad pumpa och toppa med dilldressingen.