KURSER FÖR PRIVATPERSONER

KROPP OCH HÄLSA

Genom att hitta grundorsaken till symtom och problem kan vi förstå samband och korrigera eventuella obalanser i kroppen. Då skapar vi bästa möjliga förutsättningar för ett friskare liv i balans, till både kropp och själ.   

NYSTARTA KROPPEN - MED DETOX OCH MAGE I BALANS

I denna kurs får du lära dig mer om dina reningsorgan: mage-tarm, lever och njurar. I kursen går vi igenom hur du kan stötta din kropps självläkande processer med rätt kost och näring och samtidigt få mer energi. Du får konkreta råd och tips på hur du kan leva renare, vad du kan äta, vilken näring som är viktig och hur dina organ fungerar.

EN MAGE I BALANS - EN GOD MAGHÄLSA GENOM LIVET

I detta inspelade live-webbinar från 2021 lär du dig hur du kan skapa rätt förutsättningar för att din matsmältning ska fungera optimalt och bjuda in bakterierna i ditt liv och få en hälsosammare tarmflora.

IMMUNSYSTEMET - VÄRLDENS BÄSTA FÖRSVAR

Immunsystemet är ett försvar som klarar nästan vilken utmaning som helst. Allt sker i vår kropp utan att vi behöver tänka på det. I denna inspelade live-kurs online från mars 2021, får du en inblick i hur immunsystemet fungerar samt vilka åtgärder som stärker det på ett naturligt sätt.

MAGE OCH TARM

Denna kurs som är öppen för allmänheten borde alla gå. Här du får grundläggande kunskap om magen och tarmen på ett enkelt och intuitivt sätt.

INFLAMMATION

Inflammation, så stöttar du kroppen naturligt I den här kursen får du veta vad inflammation innebär och hur du på naturlig väg kan stötta kroppen.