AKTUELLA KURSER


MAGHÄLSA 
REPETITION FRÅN HÖSTEN 2021

Med mikrobiomet och matsmältningen i fokus

Följ med på en spännande resa i mikrobiomets fantastiska värld, som startar med vår viktiga matsmältning. 

För mer information och anmälan se nedan!

 

 

Ur innehållet:

Den här kursen är ett kostnadsfritt webbinar och endast för Holistics återförsäljare. 
Anmäl dig till kurs@holistic.se. Uppge företag, deltagarnas namn samt e-postadress dit bekräftelse och länk ska skickas. Se nedan för datum. Kursrabatt gäller, kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Varmt välkommen!
 
Datum:
Torsdag 27 januari
Tid: 09.00-11.30
Föreläsare: Ellinor Ladenberg, Holistic
 
PRODUKTKUNSKAP MAGHÄLSA

De viktigaste produkterna för en god maghälsa

Välkommen på lunchwebbinar där vi går igenom våra viktigaste produkter för en god maghälsa.

Under webbinaret får du en genomgång av våra produkter inom probiotika, prebiotika, synbiotika, samt produkter som stöder en god matsmältning. 

För mer information och anmälan se nedan!

 

Den här kursen är ett kostnadsfritt webbinar och endast för Holistics återförsäljare. Anmäl dig till kurs@holistic.se. Uppge företag, deltagarnas namn samt e-postadress dit bekräftelse och länk ska skickas. Se nedan för datum. Kursrabatt gäller, kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Varmt välkommen!
 
Datum: Onsdag 2 februari
Tid: 12.00-12.45
Föreläsare: Maja Stål, Holistic
 DETOX

FOKUS PÅ MAGE-TARM, LEVER- OCH NJURHÄLSA

I denna kurs får du lära dig mer om hur toxiner påverkar kroppen och hur du kan leva mer giftfritt och samtidigt avlasta dina reningsorgan. Vi går igenom biotransformation av restprodukter i kroppen i både tarm, lever och njurar och du får lära dig mer om vilka tillskott som stödjer denna process. Vi går även igenom två klientfall som kan ge dig vägledning och inspiration kring hur du kan arbeta kliniskt inom området detox.

För mer information och anmälan se nedan!


 

Den här kursen är ett kostnadsfritt webbinar och endast för Holistics återförsäljare. Anmäl dig till kurs@holistic.se. Uppge ett av nedan datum (gärna i rubriken), företag, deltagarnas namn samt e-postadress dit bekräftelse och länk ska skickas. Kursrabatt gäller, kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Varmt välkommen!
 

Datum: Tisdag 8 mars
Tid: 14.00-16.00
Föreläsare: Ellinor Ladenberg

Datum: Torsdag 10 mars
Tid: 09.00-11.00
Föreläsare: Ellinor Ladenberg

Datum: Måndag 14 mars
Tid: 19.00-21.00
Föreläsare: Ellinor Ladenberg
 


 

 

tidigare kurser
KLICKA HÄR FÖR KURSMATERIAL FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

 

MAGHÄLSA

Maghälsa är ett kostnadsfritt webbinar, inspelat hösten 2021 skapat av Ellinor Ladenberg, med fokus på mikrobiomet och matsmältningen. Följ med på en spännande resa i mikrobiomets fantastiska värld, som startar med vår viktiga matsmältning.

FRISKA MITOKONDRIER -MED RÖRELSE OCH NÄRING I FOKUS

I föreläsningen från våren 2021 går vi igenom hur viktigt det är med rörelse och hur du kan implementera detta hos dina klienter. Vi tar även upp vikten av friska mitokondrier, vilka strategier i form av livsstilsåtgärder och näring som behövs sättas in.

IMMUNSYSTEMET - VÄRLDENS BÄSTA FÖRSVAR

Immunsystemet är ett försvar som nästan kan klara vilken utmaning som helst. I denna inspelade live-kurs från hösten 2020 får du en inblick i hur immunsystemet fungerar samt vilka livsstilsåtgärder och näring du behöver tänka på för att stötta det på ett naturlig sätt.

MENTAL HÄLSA

I den här kursen från våren 2020 går vi igenom den viktiga mentala hälsan. Vilka faktorer påverkar, vilka strategier finns det för att må bättre och vilka näringsämnen är speciellt viktiga för vår mentala hälsa?

MAGE OCH TARM

Här får du lära dig om mage-tarmsystemet och om de spännande produkterna Cellenzym, Lactozym, UltraTarm, LactoVitalis Pro och LactoVitalis Kids, UltraBalans och UltraDetox samt Inflamino och Aloe vera. Hitta rätt produkt för problemet, och guida dina kunder rätt!

URIBALANS

Lär dig mer om urinvägarna och hur du kan förebygga och lindra urinvägsinfektioner på naturlig väg. Denna kurs från 2019 är endast avsedd för återförsäljare och handlar om vår produkt Uribalans.