AKTUELLA KURSER – WEBBINAR

ENBART FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

 

20 april 2023 11:30–13:00 
26 april 2023 19:00–20:20

Kvinnans hälsa genom livet
med Maja Stål & Ellinor Ladenberg.
Anmäl dig här för kursen den 20 april eller här för den 26 april. 

16 maj 2023 12:00–13:00
Produktkunskap Pro- och Prebiotika 
med Ellinor Ladenberg
Anmäl dig här.

 

material

För att ta del av material och tidigare kurser på denna sida krävs ett inlogg som återförsäljare.
Saknar du inlogg som återförsäljare vänligen kontakta kundservice på info@holistic.se
Är du inte redan återförsäljare men önskar att bli, fyll i ansökan här


KLICKA HÄR FÖR MATERIAL FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

 

 

tidigare kurser

ENBART FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

ENDAST FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

PRODUKTKUNSKAP - THE BIG FOUR

Inspelat webbinar 17 mars 2022. I denna högaktuella kurs berättar Bertil Wosk och Maja Stål från Holistic om produktnyheterna Glutation, NAC, Quercetin och Spikenzym*. Gemensamt för dessa produkter är att de stöttar immunsystem, lever samt motverkar inflammation. Du får en fördjupad kunskap där även klientfall ingår.

Logga in

MAGHÄLSA

Maghälsa är ett kostnadsfritt webbinar, inspelat hösten 2021 skapat av Ellinor Ladenberg, med fokus på mikrobiomet och matsmältningen. Följ med på en spännande resa i mikrobiomets fantastiska värld, som startar med vår viktiga matsmältning.

FRISKA MITOKONDRIER -MED RÖRELSE OCH NÄRING I FOKUS

I föreläsningen från våren 2021 går vi igenom hur viktigt det är med rörelse och hur du kan implementera detta hos dina klienter. Vi tar även upp vikten av friska mitokondrier, vilka strategier i form av livsstilsåtgärder och näring som behövs sättas in.

IMMUNSYSTEMET - VÄRLDENS BÄSTA FÖRSVAR

Immunsystemet är ett försvar som nästan kan klara vilken utmaning som helst. I denna inspelade live-kurs från hösten 2020 får du en inblick i hur immunsystemet fungerar samt vilka livsstilsåtgärder och näring du behöver tänka på för att stötta det på ett naturlig sätt.

MENTAL HÄLSA

I den här kursen från våren 2020 går vi igenom den viktiga mentala hälsan. Vilka faktorer påverkar, vilka strategier finns det för att må bättre och vilka näringsämnen är speciellt viktiga för vår mentala hälsa?

MAGE OCH TARM

Här får du lära dig om mage-tarmsystemet och om de spännande produkterna Cellenzym, Lactozym, UltraTarm, LactoVitalis Pro och LactoVitalis Kids, UltraBalans och UltraDetox samt Inflamino och Aloe vera. Hitta rätt produkt för problemet, och guida dina kunder rätt!

URIBALANS

Lär dig mer om urinvägarna och hur du kan förebygga och lindra urinvägsinfektioner på naturlig väg. Denna kurs från 2019 är endast avsedd för återförsäljare och handlar om vår produkt Uribalans.