KROPP OCH HÄLSA

HORMONER

Våra hormoner är involverade i det mesta som händer i våra kroppar, till exempel hur vi mår och hur vi växer under barn- och ungdomstiden. Om hormonbalansen i kroppen rubbas kan det till exempel leda till oro, ångest och dålig sömn.  

HORMONER

MED VITALITET OCH GLÄDJE GENOM KLIMAKTERIET

Det drabbar alla kvinnor – men det pratas fortfarande ganska tyst om det. Just det, klimakteriet – de tiotalet år i en kvinnas liv då så mycket förändras på insidan att hon knappt är densamma när perioden är över. Vallningar, viktuppgång, svettningar och sömnsvårigheter är vanliga symptom, men det behöver inte vara en period fylld av jobbiga besvär. Så här går du genom transformationen med vitalitet och glädje!

Läs mer

HORMONER

ENERGI FÖR LIVET - ANNIKA R MALMBERG

Annika R Malmberg är föreläsare, artist, författare och VD för Hamilton Group. Hon är dessutom aktiv på sin fritid och tävlar i multisport. Hon är aldrig sjuk och trodde inte att klimakteriet skulle bli en stor grej – men hej, vad hon misstog sig. Rätt som det var slog den till med full kraft. Hon vill absolut inte genomgå en hormonbehandling, men finns det ett naturligt sätt att få kroppen i balans?

Läs mer