13 SEPTEMBER 2017

Holistic är nominerat till Årets hälsoföretag av Swedish Health Awards

Vi är glada och stolta över att Holistic Sweden AB har blivit nominerat till Årets Hälsoföretag 2017 av Swedish Health Awards.

Swedish Health Awards är ett pris och en gala som uppmärksammar människor, företag och produkter inom området hälsa i samband med Sveriges stora hälsomässa ”Allt för hälsan”som äger rum 10–12 november.

Holistic är nominerat med motiveringen: ”Det är ett företag som vill skapa en friskare och mer kärleksfull värld genom att hjälpa människor ta kontroll över sitt liv och leva medvetet, i hälsa och balans både till kropp och själ. Med Kärlek, Sanning och Ansvar som ledord visar Holistic att man kan bygga ett lönsamt företag på en holistisk värdegrund.” 

Inte nog med det! Några av våra produkt-hjältar har blivit nominerade i sex olika kategorier. Om någon eller flera av dessa hjältar får ditt hjärta att slå ett extra slag så ge din röst genom att klicka in på länken nedan.

Holistic är nominerat i totalt sju kategorier

Prisutdelningen för Årets Hälsoföretag delas ut på galamiddagen den 9 november. För övriga kategorier som Holistic är nominerade i sker prisutdelningen på Allt för hälsan-mässan den 10 november.