Spana in vår outlet!
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Holistics värld /Magasin /Acaibowl med proteiner, örter, vitaminer och mineraler

Idas Wargs protein- och vitaminrika acaibowl

Ida Warg inspirerar oss till att hitta nya hållbara rutiner där hennes acaibowl är vår nya favorit. Njut av en kall bowl fullproppad med örter, proteiner, mineraler och antioxidanter. Hennes bästa knep för att hålla en ny rutin? ”Att boka in det i kalendern och sedan inte tumma på det. Prioritera det lika mycket som ett viktigt möte"
Ida Wargs recept på acaibowl

Ida Warg är en rutinmänniska som ser till att använda sin kalender flitigt för att inte missa sina träningspass. Nu i höst kommer hon påbörja sin pilatesträning 1–2 gånger i veckan och efter hennes dagliga promenad så planerar hon för att få in meditation. För att kunna hålla sina träningsrutiner är det viktigt att hålla sig frisk. Hennes bästa knep för att inte råka på en förkylning är att tvätta händerna, äta bra mat regelbundet och att alltid ha Holistic Anti-V hemma i fall man börjar känna sig hängig.Jag lägger i proteinpulver från Holistic i min smoothie för att få i mig mer protein till musklerna och behålla mättnadskänslan längre. Viktigt för mig är också att ta mina kosttillskott dagligen, då jag tycker det stärker min kropp träningen och ger bättre återhämtning. 

RECEPT PÅ ACAIBOWL (1 PORTION)

1 fryst acaiblock

1 banan

1 skopa Holistic Inflamino

Havremjölk

Mixa och häll upp innehållet i en skål


Toppa med granola och valfria färska bär

Tillskott jag tar för att boosta min träning och återhämtning är Spirulina, MSM, Inflamino och Magnesium. Måste också tipsa om Holistics veganska proteinbars – det är verkligen ett perfekt mellanmål att ta med sig i väskan. Har alltid en burk Anti-V hemma ifall jag börjar känna mig hängig.

Vad behöver du? Vi har vitaminer, mineraler och kosttillskott för alla typer av behov.

Holistic_icon_behov

Behov

Holistic_icon_kosttillskott

Kosttillskott

Holistic_icon_superfoods

Superfoods

Holistic_icon_hälsotester

Hälsotester

Holistic_icon_holisticsvärld

Holistics värld

Holistic_icon_favoriter

Om Holistic