Spana in vår outlet
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Holistics värld /Magasin /Du förtjänar lust

DU FÖRTJÄNAR LUST

Att känna lust, passion och få ömhet och närhet önskar vi alla. Att både ge och få är en gåva som tyvärr kan bli en källa till dåligt samvete och ytterligare stress.

Vi har höga krav på oss själva, vi ska jobba, ta hand om hemmet, umgås med våra vänner och kanske har vi en familj som behöver tid. En del av oss ägnar säkert också mer tid än vi önskar åt att surfa runt på mobilen. Det kan vara svårt att prioritera och man går lätt på autopilot i vardagen. Vad är det som verkligen är viktigt?


Forskning visar att en kram på 20 sekunder ger dig en utsöndring av må-bra hormonet oxytocin. Professor Kerstin Uvnäs Moberg är expert på ämnet och har skrivit boken ”Närhetens hormon”. I en intervju med TT Spektra säger hon att beröring är lika viktigt som mat. Oxytocin ger effekter som känslor av välbehag, upplevelsen att smärta dämpas, produktionen av stresshormonet kortisol minskar, puls och blodtryck sänks, stimulerar näringsupptag och tillväxt, dämpar rädsla och oro, stimulerar läkande processer i kroppen och stimulerar socialt beteende.


”Vuxna kan överleva utan mänsklig närhet, men knappast leva”, säger professor Moberg.


Om en enkel kram kan göra allt detta, då inser man vilken källa till hälsa du har bredvid dig i sängen varje kväll.


Finns det något mirakelmedel som väcker glöden inom dig? Som väcker den som sover bredvid dig? Nej. Miraklet finns och det finns inom dig! Du behöver bara energi. Rätt sorts energi till rätt ställe i kroppen. Ett verktyg för att stänga av autopiloten och vara närvarande i det som är viktigt.


Kärleken är grunden i allt. Oavsett om det är en man eller kvinna som står dig närmast så vet både du och jag att det finns inget bättre än att krypa tätt intill varandra när vinden viner utanför. Du förtjänar mer kärlek, du förtjänar mer lust.


Vad behöver du? Vi har vitaminer, mineraler och kosttillskott för alla typer av behov.

Holistic_icon_behov

Behov

Holistic_icon_kosttillskott

Kosttillskott

Holistic_icon_superfoods

Superfoods

Holistic_icon_experter

Digitalt behovstest

Holistic_icon_holisticsvärld

Holistics värld

Holistic_icon_favoriter

Om Holistic