Recept
Gör så här
Justera ugnsstället i mittenläget och förvärm ugnen till 160 grader. Klä en 20 cm fyrkantig form med bakplåtspapper. Smält chokladen och kokosoljan i en kastrull på låg värme. Låt svalna. Blanda kokossocker och vatten i en separat kastrull tills sockret är helt upplöst. OBS! Du vill inte att blandningen ska börja koka så att vattnet förångas eller att sockret börjar karamelliseras. Häll sedan blandningen i den smälta chokladen och rör om. Tillsätt havre/mandelmjöl, kakao och salt. Vispa väl tills du får en slät, ganska tjock brownie-smet. Häll smeten i den klädda formen och grädda i cirka 30 minuter. Låt den sedan svalna helt vid rumstemperatur innan du kan skära upp rutor/brownies. Sedan är de redo att serveras. Förvaring: Håller sig i en stängd burk i rumstemperatur i 3 – 4 dagar.