Spana in vår outlet!
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Holistics värld /Om Holistic /Certifieringar och märkningar

Certifieringar och märkningar

En självklar del av Holistics vision att bidra till en friskare värld är att vara ett hållbart företag i alla aspekter. Här kan du läsa mer om vilka certifikat Holistic har fått samt vilka produkter i sortimentet som fått diverse certifieringar. 

Eko-certifiering

Holistic är ekologiskt certifierade enligt EU-förordning 2018/848 som utgör grunden för en hållbar utveckling av ekologisk produktion.

Se listan över alla våra produkter som är ekologiskt certifierade Se certifikat

Krav-certifiering

Holistic är även certifierade enligt KRAV som är Sveriges mest kända miljömärkning för mat, uppbyggd på ekologisk grund med särskilt höga krav på djuromsorg, hälsa, socialt ansvar och klimatpåverkan.

Se listan över alla våra produkter som är KRAV certifieradeSe certifikat

Certified for self-care

Certifieringskriterierna för Säkra kosttillskott till konsument (Certified for self-care) baseras på myndighetskrav, branschriktlinjer och krav från ett antal internationellt erkända livsmedelsstandarder som till exempel ISO 22000, ISO 9001, Global standard för livsmedelssäkerhet (BRC) och International Food Standard IFS. De fastställda kriterierna för Certified for self-care kan hittas på Svensk egenvård hemsida.

Se vårt certifikat på svenskaView our certificate in English

Medlem i Svensk Egenvård

Svensk Egenvård är branschorganisationen för företag inom egenvårdsbranschen. Deras uppdrag är att förmedla kunskap om egenvård till konsument, media och samhällets beslutsfattare samt att ge sina medlemsföretag stöd och information. Holistic följer Svensk Egenvårds branschriktlinjer för egenkontroll och faroanalys enligt EU förordning 852/2004.

Vad behöver du? Vi har vitaminer, mineraler och kosttillskott för alla typer av behov.

Holistic_icon_behov

Behov

Holistic_icon_kosttillskott

Kosttillskott

Holistic_icon_superfoods

Superfoods

Holistic_icon_hälsotester

Hälsotester

Holistic_icon_holisticsvärld

Holistics värld

Holistic_icon_favoriter

Om Holistic