Spana in vår outlet
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Holistics värld /Om Holistic /Vår värdegrund

Vår värdegrund

Våra värdeord symboliserar vad Holistic står för och är grunden för vårt förhållningssätt. Kärlek, sanning och ansvar. 

Vår värdegrund

KÄRLEK

Det finns bara kärlek. Kärleken är grundenergin i vårt solsystem och håller ihop atomer, himlakroppar, individer och samhällen med hjälp av attraktionskraften. Allt hör ihop, som löven på ett träd genom vilket det flyter en och samma sav - vi är alla förenade genom samma grundenergi. Ur kärlek kommer även glädje, som är vår inre sanna natur.


SANNING

Att vara sann innebär mer än att inte ljuga. Att vara sann mot sig själv är att aldrig bli ett offer utan se verkligheten som den är, något som leder till ödmjukhet, respekt, förståelse och empati för allt levande.


ANSVAR

Att ingå i den oändliga helhet vi kallar universum, samtidigt som jag är ett eget system och centrum i mitt liv är ingen motsättning, snarare tvärtom. När jag förstår och accepterar detta på djupet, blir ansvar en självklar följd. När jag vet hur sammanlänkad jag är med allt och alla, tar jag ansvar för mig själv och mina handlingar, något som direkt påverkar min omgivning och alla jag möter och berör.


Jag förstår att mina tankar, ord och handlingar påverkar mig själv och andra, samhället vi lever i, planeten vi delar och det universum vi alla ingår i. Jag är delaktig i allt och fritar mig inte från någonting. Att ta ansvar blir en kärlekshandling.

Vad behöver du? Vi har vitaminer, mineraler och kosttillskott för alla typer av behov.

Holistic_icon_behov

Behov

Holistic_icon_kosttillskott

Kosttillskott

Holistic_icon_superfoods

Superfoods

Holistic_icon_experter

Digitalt behovstest

Holistic_icon_holisticsvärld

Holistics värld

Holistic_icon_favoriter

Om Holistic