ALLERGI OCH INTOLERANS

ALLERGISK OCH ICKE-ALLERGISK ÖVERKÄNSLIGHET

Överkänslighet för livsmedel kan delas upp i två kategorier: allergisk och icke-allergisk. Ibland kan det vara svårt att avgöra vilket man lider av eftersom symtomen ofta överlappar varandra.

Läs mer

HUR KOMMER JAG TILLRÄTTA MED MIN ÖVERKÄNSLIGHET?

Många som har problem med matöverkänslighet upplever att deras överkänslighet varierar. Ibland tål man och ibland inte. Vad kan det bero på?

Läs mer

LAKTOSINTOLERANS

Att vara laktosintolerant innebär att man har svårt att bryta ner laktos, mjölksocker, som finns i mjölkprodukter. Men vad beror det på? I den här artikeln finns svaren!

Läs mer

GLUTENINTOLERANS - CELIAKI

Problem med gluten har ökat de senaste åren. Många känner inte till att man kan ha problem med gluten utan att ha glutenintolerans (celiaki). Läs mer om vad som är symptomen på glutenintolerans samt vad som kan vara orsaken till att problemen ökat.

Läs mer

ENERGI FÖR LIVET - MADELEINE VALL BEIJNER

Madeleine Vall Beijner var professionell thaiboxare i över tio år innan en hjärnskada satte stopp för karriären… och öppnade vägen för en annan, som stuntskådespelare i Hollywood. Men åren med hård träning och bantning inför invägningar, har tagit hårt på hennes mage. Hur reparerar man en vältränad men skadad kropp? Kan man backa tillbaka matintoleranser?

Läs mer