ENERGI OCH FOKUS

HITTA DIN ENERGI

Känner du dig ofta trött, sliten och i otakt med livet? Du är inte ensam. Stress är en av de vanligaste orsakerna till sjukdom. Men det finns sätt att komma tillbaka till liv, energi och balans, och det mesta kan du göra själv. Kanske blir livet sig aldrig likt igen – förmodligen blir det mycket bättre.

Läs mer

ENERGI FÖR LIVET - ANNIKA R MALMBERG

Annika R Malmberg är föreläsare, artist, författare och VD för Hamilton Group. Hon trodde inte att klimakteriet skulle bli en stor grej – men vad hon misstog sig. Rätt som det var slog den till med full kraft. Finns det ett naturligt sätt att få kroppen i balans?

Läs mer

ENERGI FÖR LIVET - ALEXANDER PÄRLEROS

Alexander Pärleros är entreprenör, föreläsare, författare och mannen bakom succén Framgångspodden. Men kraven han ställer på sig själv är höga, stressen är ständigt närvarande. Hur ska han lära sig att koppla av och faktiskt njuta av livet ibland?

Läs mer

ENERGI FÖR LIVET - DANIEL BEIJNER

Bakom framgångssagan döljer sig en mörk historia, i form av den inre dialog vi alla för med oss själva. När hela livet varit en kamp för revansch, hur kan man då stanna upp och njuta av framgången?

Läs mer

ENERGI FÖR LIVET - MADELEINE VALL BEIJNER

Madeleine Vall Beijner var professionell thaiboxare i över tio år innan en hjärnskada satte stopp för karriären… och öppnade vägen för en annan, som stuntskådespelare i Hollywood. Men åren med hård träning och bantning inför invägningar, har tagit hårt på hennes mage. Hur reparerar man en vältränad men skadad kropp? Kan man backa tillbaka matintoleranser?

Läs mer