MENTAL HÄLSA

ENERGI OCH FOKUS

ENERGI OCH FOKUS

HITTA DIN ENERGI

Känner du dig ofta trött, sliten och i otakt med livet? Du är inte ensam. Stress är en av de vanligaste orsakerna till sjukdom.

Läs mer

ENERGI OCH FOKUS

ENERGI FÖR LIVET - ANNIKA R MALMBERG

Annika R Malmberg är föreläsare, artist, författare och VD för Hamilton Group. Hon är dessutom aktiv på sin fritid och tävlar i multisport. Hon är aldrig sjuk och trodde inte att klimakteriet skulle bli en stor grej – men hej, vad hon misstog sig. Rätt som det var slog den till med full kraft. Hon vill absolut inte genomgå en hormonbehandling, men finns det ett naturligt sätt att få kroppen i balans?

Läs mer

ENERGI OCH FOKUS

ENERGI FÖR LIVET - ALEXANDER PÄRLEROS

Alexander Pärleros är entreprenör, föreläsare, författare och mannen bakom succén Framgångspodden. Han har besökt vår terapeut flera gånger under senaste åren och har bland annat lagt om kosthållningen, blivit vegan och mår i stort sett bra. Men kraven han ställer på sig själv är höga, stressen är ständigt närvarande. Nu ska han dessutom bli pappa. Hur ska han lära sig att koppla av och faktiskt njuta av livet ibland?

Läs mer

ENERGI OCH FOKUS

ENERGI FÖR LIVET - DANIEL BEIJNER

Från ingenting till någonting var namnet på en programserie på SVT som visar ”Dannes” väg från strulig förortsunge till VD för den framgångsrika tatueringsstudion Salong Betong. Men bakom framgångssagan döljer sig en mörk historia, i form av den inre dialog vi alla för med oss själva. Och som inte alltid vill släppa in ljuset. När hela livet varit en kamp för revansch, hur kan man då stanna upp och njuta av framgången – för kanske är det just då det går åt helvete?

Läs mer

ENERGI OCH FOKUS

ENERGI FÖR LIVET - MADELEINE VALL BEIJNER

Madeleine Vall Beijner var professionell thaiboxare i över tio år innan en hjärnskada satte stopp för karriären… och öppnade vägen för en annan, som stuntskådespelare i Hollywood. Men åren som tävlingsmänniska, med hård träning och bantning inför invägningar, har tagit hårt på hennes mage. Ett helt vanligt restaurangbesök kan sluta under bordet – med magsmärtor! Hur reparerar man en vältränad men skadad kropp? Kan man backa tillbaka matintoleranser?

Läs mer