Här har vi samlat Holistics egna kurser för våra återförsäljare att förkovra sig i.

KURSER FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

aktuella KURSER HÖSTEN 2022

ENBART FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Höstens kurser är inspirerade av de enkäter och telefonintervjuer som vi gjorde under våren. Både ämnen och kurslängd är anpassat efter önskemål. Boka dina kurser med en gång! Och tack för att du gör vårt jobb så roligt.


PRODUKTKUNSKAP MAGE-TARM

Kom med på produktutbildning om Holistics viktigaste produkter för en god maghälsa. Vi kommer att beröra vilka ämnen som hjälper matsmältningen, mikrobiomet, förstoppning, SIBO, IBS, parasiter med mera.

För vem: Återförsäljare
Datum: 6 september kl 12:00-13:00
Typ av föreläsning: Kostnadsfritt webbinar
Föreläsare: Ellinor Ladenberg
Anmälan: kurs@holistic.se Vänligen se nedan under ANMÄLAN för mer information

 


 


PRODUKTKUNSKAP
INFLAMMATION, SMÄRTA OCH VÄRK

Kom med på produktutbildning om Holistics viktigaste produkter för inflammation, smärta och värk. Vi kommer att beröra vilka ämnen som är effektiva mot inflammation, smärta, värk samt ämnen som stödjer en god lever- och njurhälsa med mera.

För vem: Återförsäljare
Datum: 5 oktober kl 12:00-13:00
Typ av föreläsning: Kostnadsfritt webbinar
Föreläsare: Ellinor Ladenberg
Anmälan: kurs@holistic.se Vänligen se nedan under ANMÄLAN för mer information

 


 


PRODUKTKUNSKAP
IMMUNSYSTEMET

Kom med på produktutbildning om Holistics viktigaste produkter för immunsystemet. Vi kommer att ta upp vilka ämnen som stödjer ett naturligt immunsystem och stärker kroppens egna självläkande förmåga samt vilka ämnen som är effektiva vid virus- och bakterieinfektioner, problem med hosta och övre luftvägar, dåligt immunförsvar med mera.

För vem: Återförsäljare
Datum: 10 november kl 12:00-13:00
Typ av föreläsning: Kostnadsfritt webbinar
Föreläsare: Ellinor Ladenberg
Anmälan: kurs@holistic.se Vänligen se nedan under ANMÄLAN för mer information

 


 


LÄCKANDE TARM 

FÖRDJUPNING 

Välkommen till en fördjupningskurs om maghälsa och läckande tarm! Du kommer få djupare kunskaper om mag- och tarmkanalen, tarmens mikrobiota och tarmslemhinnan, varför läckande tarm kan uppstå, hur det påverkar kroppen och vad man kan göra för att läka tarmen.

För vem: Återförsäljare

Anmälan:  Välj ett av datumen nedan och anmäl dig till kurs@holistic.se Vänligen se nedan under ANMÄLAN för mer information.


Datum: Tisdag 20 september
Tid: 19.00-21.00
Typ av föreläsning: Live på plats i Göteborg
Föreläsare: Maja Stål


Datum: Tisdag 27 september
Tid: 19.00-21.00
Typ av föreläsning: Live på plats i Stockholm
Föreläsare: Leif Östberg


Datum: Onsdag 12 oktober
Tid: 14:00-15:30
Typ av föreläsning: Webbinar
Föreläsare: Maja Stål


Datum: Tisdag 18 oktober
Tid: 12:00-13:30
Typ av föreläsning: Webbinar
Föreläsare: Maja Stål


Datum: Torsdag 20 oktober
Tid: 09:00-10:30
Typ av föreläsning: Webbinar
Föreläsare: Maja Stål


 

ANMÄLAN 

Anmälan av ovanstående kurser sker till kurs@holistic.se

Anmälan webbinar: Uppge kundnummer/företag, deltagarnas namn och mobilnummer samt e-postadress dit bekräftelse ska skickas. Sista anmälningstid är 24 timmar innan kursstart.

Anmälan kurser live på plats: Uppge kundnummer/företag, deltagarnas namn och mobilnummer, för SMS-avisering, och e-postadress dit bekräftelsen ska skickas. Sista anmälningsdag är en vecka innan.Material

För att ta del av material och tidigare kurser på denna sida krävs ett inlogg som återförsäljare.
Saknar du inlogg som återförsäljare vänligen kontakta kundservice på info@holistic.se
Är du inte redan återförsäljare men önskar att bli, fyll i ansökan här


KLICKA HÄR FÖR MATERIAL FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

 


TIDIGARE KURSER

ENBART FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

DETOX - Fokus på mage/tarm-, lever- och njurhälsa

Inspelat webbinar 10 mars 2022 med Ellinor Ladenberg, föreläsare från Holistic.        I denna kurs får du lära dig mer om hur toxiner påverkar kroppen och hur du kan leva ett renare liv och samtidigt avlasta dina avgiftsorgan. Vi går igenom biotransformation av avfallsprodukter i kroppen i både tarm, lever och njurar och du får lära dig mer om vilka tillskott som stödjer denna process. Vi går även igenom två klientfall som kan ge dig vägledning och inspiration kring hur du kan arbeta kliniskt inom området detox. Endast för återförsäljare.

Logga in

ENBART FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

PRODUKTKUNSKAP - THE BIG FOUR

Inspelat webbinar 17 mars 2022. I denna högaktuella kurs berättar Bertil Wosk och Maja Stål från Holistic om produktnyheterna Glutation, NAC, Quercetin och Spikenzym*. Gemensamt för dessa produkter är att de stöttar immunsystem, lever samt motverkar inflammation. Du får en fördjupad kunskap där även klientfall ingår.

Logga in

ENBART FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

PRODUKTKUNSKAP MAGHÄLSA

Inspelat webbinar 2 februari 2022 med Maja Stål, föreläsare från Holistic. Välkommen till kursen där vi går igenom våra viktigaste produkter för en god maghälsa. Under webbinaret får du en genomgång av våra produkter inom probiotika, prebiotika, synbiotika, samt produkter som stödjer en god matsmältning.

Logga in Hämta kursmaterial

MAGHÄLSA

Maghälsa är ett inspelat, kostnadsfritt webbinar, skapat av Ellinor Ladenberg, med fokus på mikrobiomet och matsmältningen. Följ med på en spännande resa i mikrobiomets fantastiska värld, som startar med vår viktiga matsmältning.

FRISKA MITOKONDRIER -MED RÖRELSE OCH NÄRING I FOKUS

I föreläsningen från våren 2021 går vi igenom hur viktigt det är med rörelse och hur du kan implementera detta hos dina klienter. Vi tar även upp vikten av friska mitokondrier, vilka strategier i form av livsstilsåtgärder och näring som behövs sättas in.

IMMUNSYSTEMET - VÄRLDENS BÄSTA FÖRSVAR

Immunsystemet är ett försvar som nästan kan klara vilken utmaning som helst. I denna inspelade live-kurs från hösten 2020 får du en inblick i hur immunsystemet fungerar samt vilka livsstilsåtgärder och näring du behöver tänka på för att stötta det på ett naturlig sätt.

MENTAL HÄLSA

I den här kursen från våren 2020 går vi igenom den viktiga mentala hälsan. Vilka faktorer påverkar, vilka strategier finns det för att må bättre och vilka näringsämnen är speciellt viktiga för vår mentala hälsa?

MAGE OCH TARM

Här får du lära dig om mage-tarmsystemet och om de spännande produkterna Cellenzym, Lactozym, UltraTarm, LactoVitalis Pro och LactoVitalis Kids, UltraBalans och UltraDetox samt Inflamino och Aloe vera. Hitta rätt produkt för problemet, och guida dina kunder rätt!

URIBALANS

Lär dig mer om urinvägarna och hur du kan förebygga och lindra urinvägsinfektioner på naturlig väg. Denna kurs från 2019 är endast avsedd för återförsäljare och handlar om vår produkt Uribalans.