Här har vi samlat Holistics egna kurser för våra återförsäljare att förkovra sig i.

KURSER FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

AKTUELLA KURSER

MAGHÄLSA - REPETITION HÖSTEN 2021

Följ med på en spännande resa i mikrobiomets fantastiska värld, som startar med vår viktiga matsmältning. Den här kursen är ett kostnadsfritt webbinar och endast för Holistics återförsäljare. 

Anmäl dig nu

PRODUKTKUNSKAP MAGHÄLSA

Välkommen på lunchwebbinar där vi går igenom våra viktigaste produkter för en god maghälsa. Den här kursen är ett kostnadsfritt webbinar och endast för Holistics återförsäljare.

Anmäl dig nu

DETOX - FOKUS PÅ MAGE-TARM, LEVER- OCH NJURHÄLSA

I denna kurs får du lära dig mer om hur toxiner påverkar kroppen och hur du kan leva mer giftfritt och samtidigt avlasta dina reningsorgan. Vi går igenom biotransformation av restprodukter i kroppen i både tarm, lever och njurar och du får lära dig mer om vilka tillskott som stödjer denna process. Vi går även igenom två klientfall som kan ge dig vägledning och inspiration kring hur du kan arbeta kliniskt inom området detox.

Anmäl dig nu

tidigare kurser

För att ta del av kurser och material på denna sida krävs ett inlogg som återförsäljare.
Saknar du inlogg som återförsäljare vänligen kontakta kundtjänst info@holistic.se.
Är du inte redan återförsäljare men önskar att bli, fyll i ansökan här.


KLICKA HÄR FÖR KURSMATERIAL FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

MAGHÄLSA

Maghälsa är ett inspelat, kostnadsfritt webbinar, skapat av Ellinor Ladenberg, med fokus på mikrobiomet och matsmältningen. Följ med på en spännande resa i mikrobiomets fantastiska värld, som startar med vår viktiga matsmältning.

FRISKA MITOKONDRIER -MED RÖRELSE OCH NÄRING I FOKUS

I föreläsningen från våren 2021 går vi igenom hur viktigt det är med rörelse och hur du kan implementera detta hos dina klienter. Vi tar även upp vikten av friska mitokondrier, vilka strategier i form av livsstilsåtgärder och näring som behövs sättas in.

IMMUNSYSTEMET - VÄRLDENS BÄSTA FÖRSVAR

Immunsystemet är ett försvar som nästan kan klara vilken utmaning som helst. I denna inspelade live-kurs från hösten 2020 får du en inblick i hur immunsystemet fungerar samt vilka livsstilsåtgärder och näring du behöver tänka på för att stötta det på ett naturlig sätt.

MENTAL HÄLSA

I den här kursen från våren 2020 går vi igenom den viktiga mentala hälsan. Vilka faktorer påverkar, vilka strategier finns det för att må bättre och vilka näringsämnen är speciellt viktiga för vår mentala hälsa?

MAGE OCH TARM

Här får du lära dig om mage-tarmsystemet och om de spännande produkterna Cellenzym, Lactozym, UltraTarm, LactoVitalis Pro och LactoVitalis Kids, UltraBalans och UltraDetox samt Inflamino och Aloe vera. Hitta rätt produkt för problemet, och guida dina kunder rätt!

URIBALANS

Lär dig mer om urinvägarna och hur du kan förebygga och lindra urinvägsinfektioner på naturlig väg. Denna kurs från 2019 är endast avsedd för återförsäljare och handlar om vår produkt Uribalans.