Spana in vår outlet!
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Holistics värld /Om Holistic /En resa mot en hållbar framtid

En resa mot en hållbar framtid

I snart 20 år har vi förmedlat kunskap och tagit fram kosttillskott av kompromisslös kvalité för att hjälpa människor att optimera sin hälsa. Vi som företag är på en ständig utvecklingsresa med målet att hela tiden förbättras i alla aspekter för att på så sätt bidra till vår vision om en bättre värld.
Produktlöfte

Cirkulära förpackningar

Vår hälsa och inre miljö är sammanlänkad med jorden vi lever på. Därför samarbetar vi med producenter som tänker som vi, som jobbar med hänsyn och som vill bidra till en bättre värld. Vårt hållbarhetsarbete inkluderar såväl materialval som återvinning, där ett av målen är att fasa ut fossil råvara helt. Även du är en viktig del av den cirkulära processen, då du återvinner den tomma burken och på så sätt låter den ingå i en ny produktcykel. Tack för att du återvinner dina burkar och förpackningar som du handlar från oss.

Läs mer här

Miljö- och hållbarhetspolicy

En självklar del av Holistics vision att bidra till en friskare värld är att vara ett hållbart företag i alla aspekter. Vi är övertygade om att den enda vägen till att skapa ett långsiktigt bärkraftigt företag är att integrera hållbarhet i verksamhetens alla led, addera värde och göra positiv skillnad för människor och miljö, samt minimera Holistics negativa inverkan i världen.

Läs mer här

Våra certfieringar

Vi är stolta över våra certifieringar som vi jobbar hårt för att förtjäna. En självklar del av Holistics vision att bidra till en friskare värld är att vara ett hållbart företag i alla aspekter. Här kan du läsa mer om vilka certifikat Holistic har fått samt vilka produkter i sortimentet som fått diverse certifieringar.

Läs mer här
Certifieringar

Vad behöver du? Vi har vitaminer, mineraler och kosttillskott för alla typer av behov.

Holistic_icon_behov

Behov

Holistic_icon_kosttillskott

Kosttillskott

Holistic_icon_superfoods

Superfoods

Holistic_icon_hälsotester

Hälsotester

Holistic_icon_holisticsvärld

Holistics värld

Holistic_icon_favoriter

Om Holistic