EN PLAN FÖR BALANS

Hur kan vi hjälpa våra binjurar, om vi misstänker att de är uttröttade? Det finns faktiskt mycket du själv kan göra för att få dina binjurar och hela dig att ganska snabbt må bättre och känna dig starkare.

Hur kan vi då hjälpa våra binjurar, om vi misstänker att de är uttröttade? Det finns faktiskt mycket du själv kan göra för att få dina binjurar och hela dig att ganska snabbt må bättre och känna dig starkare. Det handlar både om enklare saker som att dricka vatten med havssalt i och ta något kosttillskott, och om större saker, som att våga ta tag i ditt liv och förändra det till det bättre.

Det är lätt att känna sig maktlös och lägga ansvaret för sitt välmående i andras händer, arbetsgivaren som stressar med omöjliga krav, partnern som inte förstår, och vännerna som bara pratar om sig själv.

Det är viktigt att komma ihåg att du lever för din egen skull. Att lägga ansvaret för ditt välmående i andras händer är som att ge dem makten över ditt liv. Så kan du inte ha det. Du behöver ta tillbaka makten över ditt liv, så att du i stället kan skapa en tillvaro som är givande, rolig och fylld av människor som vill dig väl.

Du behöver se över ditt näringsintag och kanske stötta kroppen med kosttillskott, så att du först ökar din energi och ork den vägen. Här är några du kan börja med: