Bli medlem i Holistic Club — få 20% rabatt
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Holistics värld /Magasin /Ida Wargs favoriter från Holistic

Wargs vardagshjältar

Influencern Ida Warg har länge använt flera av Holistics produkter. Idas energi, optimism och intresse för hälsa och personlig utveckling gör att hennes ambassadörsskap känns given för oss. Se alla Idas favoritprodukter här.

Långt innan vi började jobba med Ida besökte hon en näringsterapeut som rekommenderade henne Holistics produkter. Genom en livsstilsförändring och med hjälp av tillskott återkom hennes mens som sedan en tid varit försvunnen, hon kunde bli gravid och besvärades inte lika illa av svullna bröst eller humörsvängningar.

Ida har också vittnat om hur hennes magproblem förbättrats och att svullnaden och hjärndimman försvunnit – symptom som ofta kopplas till en mage i obalans. Förutom att hormonhälsan och maghälsan balanserats så upplever hon även att tillskotten gör att både hon och hennes familj håller sig friska under förkylningstider.

Hennes vardagshjältar Magnesium, C-vitamin, D-vitamin, Quercetin, MSM, Olivbladsextrakt och Anti V är några av hennes absoluta favoriter bland Holistics sortiment.


Maghälsan är så viktig både för mitt psykiska välmående men även för immunförsvaret. Har i många år tagit Lactovitalis (goda magbakterier) från Holistic varje dag och har deras proteinrika pulver Inflamino i mina smoothies

Ida Wargs favoriter

Lactovitalis®pro, 30 kapslar


Ta hand om de goda bakterierna - de tar hand om dig! Ge din tarmflora den kärlek den förtjänar med Lactovitalis® pro.

✓ 12 olika stammar
✓ Minst 20 miljarder bakterier vid bäst före datum
✓ Vitaminberikad - vitamin C och B2

Ikon som representerar behovet VeganskVegansk
Ikon som representerar behovet MaghälsaMaghälsa
Ikon som representerar behovet LaktosfriLaktosfri
+1

D3-vitamin vegan, 50 ml


Den aktiva D-vitamin formen D3 framställd från lav för dig som är vegan. Passar för vuxna och barn och innehåller inga tillsatta smakämnen eller sötningsmedel.

✓ Lätt att dosera, 500 IE (12,5 mcg) per droppe
✓ Vegansk – framställd från lav
✓ I ekologisk olivolja för bästa upptag

Ikon som representerar behovet VeganskVegansk
Ikon som representerar behovet LaktosfriLaktosfri
Ikon som representerar behovet GlutenfriGlutenfri
+2