Spana in vår outlet!
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Holistics värld /Magasin /Ida Wargs favoriter från Holistic

Wargs vardagshjältar

Influencern Ida Warg har länge använt flera av Holistics produkter. Idas energi, optimism och intresse för hälsa och personlig utveckling gör att hennes ambassadörsskap känns given för oss. Se alla Idas favoritprodukter här.
Ida Warg

Långt innan vi började jobba med Ida besökte hon en näringsterapeut som rekommenderade henne Holistics produkter. Genom en livsstilsförändring och med hjälp av tillskott återkom hennes mens som sedan en tid varit försvunnen, hon kunde bli gravid och besvärades inte lika illa av svullna bröst eller humörsvängningar.

Ida har också vittnat om hur hennes magproblem förbättrats och att svullnaden och hjärndimman försvunnit – symptom som ofta kopplas till en mage i obalans. Förutom att hormonhälsan och maghälsan balanserats så upplever hon även att tillskotten gör att både hon och hennes familj håller sig friska under förkylningstider.

Hennes vardagshjältar Magnesium, C-vitamin, D-vitamin, Quercetin, MSM, Olivbladsextrakt och Anti V är några av hennes absoluta favoriter bland Holistics sortiment.


Maghälsan är så viktig både för mitt psykiska välmående men även för immunförsvaret. Har i många år tagit Lactovitalis (goda magbakterier) från Holistic varje dag och har deras proteinrika pulver Inflamino i mina smoothies

Idas vardagshjältar

Ida Wargs favoriter

Vad behöver du? Vi har vitaminer, mineraler och kosttillskott för alla typer av behov.

Holistic_icon_behov

Behov

Holistic_icon_kosttillskott

Kosttillskott

Holistic_icon_superfoods

Superfoods

Holistic_icon_hälsotester

Hälsotester

Holistic_icon_holisticsvärld

Holistics värld

Holistic_icon_favoriter

Om Holistic