KONTORSVISNING

Entrén är en av de viktigaste delarna i lokalerna. Tanken är att man ska mötas av ljudet av porlande vatten, glada färger, naturmaterial och se den gröna härliga växtväggen när man kommer in genom dörren. Alla kan ha en stressig morgon med dagislämningar, trafikproblem och missade tåg och därför är det viktigt att få chansen att möta dagen med en lugn och balanserad energi.

Alla material i entré och kontor är naturmaterial valda med omsorg, kanske inte de mest praktiska men det struntar vi i. Vi vill ha rätt energi och känsla här på Holistic och att få in naturen och dess olika element på vår arbetsplats var ett självklart val. Golvet är natursten, bänkar är av marmor och allt trä är ljus ask.

Rakt fram finner man vårt Yogarum som även går att göra om till ett stort konferensrum om det skulle behövas. Det kan tyckas väldigt lyxigt, vilket det är. Vi är så tacksamma för möjligheten att kunna skapa bra förutsättningar för att leva ett liv i hälsa och balans. På kontoret i dag är vi 4 utbildade yogalärare och har flerårig erfarenhet inom meditation och mindfullness och det utnyttjar vi så mycket vi hinner i gemensamma meditationer varje dag och yogapass varje vecka.

Vi har även 4 Gongar (till vänster i bild) som valts ut med stor omsorg. Den allra största är inställd på samma frekvens (ljud) som Moder jord. Den som hänger under den heter Chiron och kallas för ”The wounded healer”. Sen har vi Uranus, som står för självinsikt. Den minsta av våra 4 Gongar står för ”Glädjen är här”.

Alla behöver tystnad ibland och därför har vi även ett Vilrum. Ett helt ljudisolerat rum inrett med massagebänk för olika behandlingar och en elektriskt gungstol med mindfulnessfunktion. Vår kontorsmiljö ska uppmuntra till att vi ska vara mindful, och närvarande i allt vi gör.

På källarplan har vi omklädningsrum med personliga låsbara skåp, dusch, gym, tvättmaskin, torktumlare och även en gemensam bastu. Allt detta för att underlätta och uppmuntra till rörelse.

Eftersom flera på Holistic jobbar i öppna landskap så har vi något vi valt att kalla för ”Tysta rum” (de är faktiskt ljudisolerade). Dessa rum är inredda efter de fyra årstiderna. Det första ni ser är Vinter, de vita lamporna i taket ska symbolisera snö.

På väggen hänger en tavla med symbolen The flower of life eller Livets blomma på svenska. Det är en geometrisk och matematisk symbol som sägs innehålla alla lagar för hela universums skapelse. Formen hos Livets blomma består av 13 sfärer som kan utökas i all oändlighet. Livets blomma sägs bringa harmoni och ökat medvetande.

I mitten av kontorsdelen så har vi en lounge. Tanken är att vi ska få en utomhuskänsla även fast vi jobbar inomhus. Parasollet är löv-mönstrat och ger en härlig träd-känsla när man sitter under. Det är även konstgräs på golvet i loungedelen. I mitten av kontoret ligger ett stort ametistkluster som är en kristall. Det sägs att ametist skyddar mot negativ energi och lugnar ner stressad energi, i bakgrunden skymtar ni vår tysta rum Vår med sin vackra björkvägg. 

Vi har en hopphage i golvet som används flitigt. Den ska påminna oss om att inte ta livet på allt för stort allvar.

Köket är inrett för att ha en skön hemma-hos känsla med en nordisk färgskala och naturmaterial. Här finns allt man kan behöva under en dag på jobbet med ekologisk frukt, te, kaffe och alla våra kosttillskott. Vi har gjort ett medvetet val att inte ha mikrovågsugn och erbjuda även gasspis till dem som önskar. Allt för att minimera strålningsrisk och öka kvalitén på kosten vi äter.

Vi är otroligt nöjda och glada över att få arbeta i en denna miljö och vi hoppas att vi kan inspirera andra företag till att tänka i nya banor gällande kontorsmiljö. Det här kontoret är Holistic, hela vägen.

Varmt välkommen att hälsa på oss, vi ger gärna en rundtur och berättar mer om oss och våra lokaler!