Spana in vår outlet!
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Holistics värld /Om Holistic /Våra byggstenar

Våra byggstenar

Kunskap är vägen till frihet. Friheten att ta ansvar för sin hälsa och sitt liv, friheten att fatta rätt beslut, friheten att känna sig trygg med sina val.

Kunskap har huvudrollen

Kunskap är vägen till frihet; friheten att ta ansvar för sin hälsa och sitt liv, friheten att fatta rätt beslut, friheten att känna sig trygg med sina val.

Holistics kunskap och produktsortiment baseras på forskning samt erfarenhet från medarbetare och terapeuter. I vårt arbete är även intuition ett viktigt verktyg för att sätta forskningen i ett helhetsperspektiv och inte fastna i invanda mönster och dogmer. Vi arrangerar föredrag och kurser om hälsa, näringslära och personlig utveckling, och i allt vi gör vill vi förmedla det lilla extra, det som flyttar fokus från produkter och lyfter blicken till livsstilen, till livet. Det holistiska livet.


Kompromisslös kvalitet

De som använder Holistics produkter ska uppleva kvaliteten på dem som den högsta på marknaden. Vi kompromissar inte utan jobbar hårt för att ta fram den bästa möjliga mix av ingredienser, sammansättning och kvalitet. Vi sätter tydliga krav på våra råvaruleverantörer när det gäller ingrediensernas kvalitet och effekt. Produktionsanläggningarna är certifierade enligt standarder som ISO 22000, ISO 9001, Global standard för livsmedelssäkerhet (BRC) och International Food Standard IFS, och vi genomför omfattande interna kvalitetskontroller. Dessutom genomgår våra produkter kvalitetstester hos tredjeparts laboratorier för att försäkra att produkternas innehåll stämmer överens med vad som anges på etiketten. Dessa tester inkluderar också en noggrann bedömning av renhet och frånvaro av eventuella toxiner, tungmetaller, bakterier eller föroreningar.

Kvalitet genomsyrar alla våra beslut, inte minst ska våra kunder kunna lita på att produkten är värd sitt pris; kvalitet kostar som det kostar, varken mer eller mindre.


Effektiva produkter

Holistic säljer några av marknadens bästa och mest effektiva kosttillskott. Holistics produkter är utvecklade av teamet på Holistic för att vi ska ha full kontroll över effekt, innehåll och kvalitet. Vi strävar alltid efter att använda så rena och naturliga produkter som möjligt.

Holistics produkter ingår i ett sammanhang och löser olika problem. De är inte inriktade på en "quick fix" av symptom utan på att balansera grundläggande obalanser och stödja kroppens egen förmåga till läkning. Genom att fokusera på det långsiktiga perspektivet får man mycket bättre resultat och många symptom blir bättre när man åtgärdat grundorsakerna.


Vad behöver du? Vi har vitaminer, mineraler och kosttillskott för alla typer av behov.

Holistic_icon_behov

Behov

Holistic_icon_kosttillskott

Kosttillskott

Holistic_icon_superfoods

Superfoods

Holistic_icon_hälsotester

Hälsotester

Holistic_icon_holisticsvärld

Holistics värld

Holistic_icon_favoriter

Om Holistic