Ledande inom kosttillskott och hälsa
Fri frakt från 299 kr & fri retur
Snabba leveranser
För återförsäljare
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic/Holistics värld/Om Holistic/Våra byggstenar

Våra byggstenar

Kunskap är vägen till frihet. Friheten att ta ansvar för sin hälsa och sitt liv, friheten att fatta rätt beslut, friheten att känna sig trygg med sina val.

Våra byggstenar

KUNSKAP HAR HUVUDROLLEN

Kunskap är vägen till frihet; friheten att ta ansvar för sin hälsa och sitt liv, friheten att fatta rätt beslut, friheten att känna sig trygg med sina val.

Holistics kunskap baseras på forskning samt erfarenhet från medarbetare och terapeuter. I vårt arbete är även intuition ett viktigt verktyg för att sätta forskningen i ett helhetsperspektiv och inte fastna i invanda mönster och dogmer. Vi arrangerar föredrag och kurser om hälsa, näringslära och personlig utveckling och i allt vi gör vill vi förmedla det lilla extra, det som flyttar fokus från produkter och lyfter blicken till livsstilen, till livet. Det holistiska livet.


KOMPROMISSLÖS KVALITET

De som använder Holistics produkter ska uppleva kvaliteten på dem som den högsta på marknaden. Vi kompromissar inte utan jobbar hårt för att ta fram bästa möjliga mix av ingredienser, sammansättning och kvalitet.

Kvalitet genomsyrar alla våra beslut, inte minst ska våra kunder kunna lita på att produkten är värd sitt pris; kvalitet kostar som det kostar, varken mer eller mindre.


EFFEKTIVA PRODUKTER

Holistic säljer några av marknadens bästa och mest effektiva kosttillskott. De flesta produkter är utvecklade av teamet på Holistic för att vi ska ha full kontroll över effekt, innehåll och kvalitet. Vi strävar efter att alltid använda så rena och naturliga produkter som möjligt.

Holistics produkter ingår i ett sammanhang och löser olika problem. De är inte inriktade på en ”quick fix” av symptom utan på att balansera grundläggande obalanser och stödja kroppens egen förmåga till läkning. Genom att fokusera på det långsiktiga perspektivet får man mycket bättre resultat och många symptom blir bättre när man åtgärdat grundorsakerna.