Spana in vår outlet!
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Holistics värld /Magasin /Äppelcidervinäger gör mer än du tror

Äppelcidervinäger gör mer än du tror

Om du inte har en flaska äppelcidervinäger i ditt skafferi kan du missa vad denna fantastiska vinäger har att erbjuda. Äppelcidervinäger är gjord på jästa äpplen och är rik på enzymer och antioxidanter I artikeln 6 Surprising Health Benefits of Apple Cider Vinegar, från Dr. Mercola, kan du läsa om äppelcidervinägerns många fördelar.

Äppelcidervinäger V.S viktminskning


Forskning visar att äppelcidervinäger kan hjälpa till med viktminskning. Viktminskningen antas påverkas av ättiksyra som äppelcidervinäger innehåller, vilket kan hjälpa till att undertrycka aptiten, öka ämnesomsättningen och minska förmågan att binda vätska.


Äppelcidervinäger förhindrar dålig andedräkt


En annan fördel med äppelcidervinäger är dess förmåga att hjälpa till att förhindra dålig andedräkt. Lägg 1–2 matskedar äppelcidervinäger i ett glas med vatten och använd det för att gurgla efter att du borstar tänderna. Skölj sedan din mun med rent vatten för att ta bort eventuell syra på tänderna.


Äppelcidervinäger kan öka magsyran


I motsats till vad många tror kan halsbränna ofta vara orsakad av för lite magsyra – inte för mycket. Äppelcidervinäger tillför syra till magsäcken och främjar därmed en bättre matsmältning. Lägg en tesked äppelcidervinäger i ett glas med vatten och drick cirka 30 minuter innan du äter för att underlätta matsmältningen.


Äppelcidervinäger kan hjälpa till att sänka blodsockret


Reglering av ditt blodsocker spelar en nyckelroll för att minska risken för diabetes och hjärtsjukdomar. Studier visar att äppelcidervinäger kan hjälpa till att sänka blodsockernivån, vilket kan vara särskilt fördelaktigt för diabetiker.


Äppelcidervinäger kan lugna en upprörd mage


Äppelcidervinäger råkar vara ett av de bästa naturläkemedlen för en upprörd mage. Tillsätt 1–2 matskedar till ett glas med vatten för att lindra tarmkramperna. Detta kan stödja matsmältningen och minska magens uppblåsthet.[1]1]https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2019/05/03/6-surprising-health-benefits-of-apple-cider-vinegar.aspx dlocked0