Recept
(Ca 16 st choklad- och hasselnötsgodisar)
Chokladöverdrag:
Topping:
Gör så här
Placera ut ca 16 pappersformar på en plåt och ställ den åt sidan.
Smält hälften av den mörka chokladen i ett vattenbad. När chokladen har smält, använd en tesked för att ösa ner chokladen i botten av varje form och ställ sedan kastrullen åt sidan igen.
För att förbereda nötfyllningen, rör ihop alla ingredienserna i en medelstor skål tills blandningen är tjock. Använd en tesked för att mäta upp fyllningen och rulla den sedan mellan händerna till en boll. Gör bollarna lite platta. Tryck ner nötfyllningen i varje form och smält sedan den återstående mörka chokladen för att skeda över toppen.
Medan chokladen fortfarande är smält, strö topparna med grovt havssalt.
Låt kopparna svalna i rumstemperatur, eller ställ dem i kylen för att påskynda processen.
Eftersom detta recept kräver naturligt nötssmör, som normalt förvaras i kylen, skulle jag rekommendera att förvara dessa i kylen om du inte planerar att servera dem alla inom två dagar. De bör hålla sig i en månad eller mer när de förvaras i en lufttät behållare i kylen.
Vad behöver du? Vi har vitaminer, mineraler och kosttillskott för alla typer av behov.