Spana in vår outlet
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Holistics värld /Magasin /Holistics husapotek

Holistics husapotek

Ett knep för att hålla förkylningarna borta är att tänka förebyggande med näringstät kost, att försöka röra på sig dagligen, samt att prioritera återhämtning. 
Höstens husapotek

När förkylningssäsongen är på intåg finns det flera knep att ta till. Ett knep för att hålla förkylningarna borta är att tänka förebyggande med näringstät kost, att försöka röra på sig dagligen, samt att prioritera återhämtning. Att inta lättupptagliga vitaminer och mineraler är ett annat bra knep för att mota infektioner som kommer vår väg.


JOBBA FÖREBYGGANDE

Att jobba förebyggande med näring är kanske vårt främsta knep för att undvika att bli sjuk. Och att ha en stadig basnäring kommer man långt på. Vitamin D bildas i huden när tillräckligt stark sol lyser på oss och därför behöver vi i Sverige extra doser av D-vitamin under alla månader som innehåller bokstaven r, alltså från september till april. Sen är det viktigt med omega-3, som är en essentiell fettsyra vilket innebär att den är absolut nödvändig för oss. Våra kroppar behöver ha en jämn balans av fettsyrorna omega-3 och omega-6. Tyvärr innehåller modern kost en avsevärt större mängd omega-6, så vi behöver därför fylla på våra omega-3 nivåer för att mota inflammationer i kroppen. Förutom D-vitamin och omega-3, så kan det vara en god idé att stötta tarmen med Holistic Lactovitalis® Pro, ett tillskott med minst 20 miljarder mjölksyrabakterier med hela 12 olika stammar (!) i varje dos. Genom att ta hand om de goda tarmbakterierna, så tar de hand om dig i gengäld.

Sist men inte minst håller vår klassiska Multivitamin och Multimineral näringsdepåerna fyllda, och vi är rustade för förkylningsbacillerna som oundvikligen kommer korsa vår väg.

Hur mottaglig är du?


Läs gärna Den friska guiden som visar hur vi tänker kring begynnande och pågående förkylningar. Ta hand om dig!
Holistics husapotek

Vad behöver du? Vi har vitaminer, mineraler och kosttillskott för alla typer av behov.

Holistic_icon_behov

Behov

Holistic_icon_kosttillskott

Kosttillskott

Holistic_icon_superfoods

Superfoods

Holistic_icon_experter

Digitalt behovstest

Holistic_icon_holisticsvärld

Holistics värld

Holistic_icon_favoriter

Om Holistic