Ledande inom kosttillskott och hälsa
Fri frakt från 299 kr & fri retur
Snabba leveranser
För återförsäljare
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Holistics värld /Magasin /Höstens husapotek

Höstens husapotek

Ett knep för att hålla förkylningarna borta är att tänka förebyggande med näringstät kost, att försöka röra på sig dagligen, samt att prioritera återhämtning. 
Höstens husapotek

Hösten närmar sig med stormsteg och förkylningssäsongen är därmed på intåg. Ett knep för att hålla förkylningarna borta är att tänka förebyggande med näringstät kost, att försöka röra på sig dagligen, samt att prioritera återhämtning. Att inta lättupptagliga vitaminer och mineraler är ett annat bra knep för att mota infektioner som kommer vår väg.


JOBBA FÖREBYGGANDE

Att jobba förebyggande med näring är kanske vårt främsta knep för att undvika att bli sjuk. Och att ha en stadig basnäring kommer man långt på. Vitamin D bildas i huden när tillräckligt stark sol lyser på oss och därför behöver vi i Sverige extra doser av D-vitamin under alla månader som innehåller bokstaven r, alltså från september till april. Sen är det viktigt med omega-3, som är en essentiell fettsyra vilket innebär att den är absolut nödvändig för oss. Våra kroppar behöver ha en jämn balans av fettsyrorna omega-3 och omega-6. Tyvärr innehåller modern kost en avsevärt större mängd omega-6, så vi behöver därför fylla på våra omega-3 nivåer för att mota inflammationer i kroppen. Förutom D-vitamin och omega-3, så kan det vara en god idé att stötta tarmen med Holistic Lactovitalis® Pro, ett tillskott med minst 20 miljarder mjölksyrabakterier med hela 12 olika stammar (!) i varje dos. Genom att ta hand om de goda tarmbakterierna, så tar de hand om dig i gengäld.

Sist men inte minst håller vår klassiska Multivitamin och Multimineral näringsdepåerna fyllda, och vi är rustade för förkylningsbacillerna som oundvikligen kommer korsa vår väg.

Hur mottaglig är du?


Läs gärna Den friska guiden som visar hur vi tänker kring begynnande och pågående förkylningar. Ta hand om dig i höst!
Höstens husapotek

Multimineral, 90 kapslar

245,00 kr
Här har vi mångsysslaren som passar alla! Holistic Multimineral är fylld med mineraler som kroppen både älskar och behöver dagligen. Holistic Multimineral är den perfekta basen.

 

Ikon som representerar behovet VeganskVegansk
Ikon som representerar behovet LaktosfriLaktosfri
Ikon som representerar behovet GlutenfriGlutenfri
Ikon som representerar behovet ImmunhälsaImmunhälsa
Ikon som representerar behovet KvinnohälsaKvinnohälsa
Ikon som representerar behovet Hår/Hud/NaglarHår/Hud/Naglar
Ikon som representerar behovet Leder/Muskler/SkelettLeder/Muskler/Skelett

Omega-3 algolja, 60 kapslar

279,00 kr
Vegansk algolja i små, mjuka och lättsvalda kapslar med omega-3-fettsyrorna DHA och EPA. En dagsdos ger 1000 mg algolja, varav 333 mg DHA och 167 mg EPA.

✓ 100 % växtbaserad omega-3 med DHA och EPA
✓ Fri från miljögifter och marina föroreningar
✓ Passar hela familjen

Ikon som representerar behovet HjärtaHjärta
Ikon som representerar behovet VeganskVegansk
Ikon som representerar behovet LaktosfriLaktosfri
Ikon som representerar behovet GlutenfriGlutenfri
Ikon som representerar behovet KvinnohälsaKvinnohälsa
Ikon som representerar behovet Mental HälsaMental Hälsa