Spana in vår outlet!
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Holistics värld /Magasin /När du mår dåligt – gå till en tandläkare!

NÄR DU MÅR DÅLIGT – GÅ TILL EN TANDLÄKARE!

Tänk dig att du är trött, obeskrivligt trött. Du har stora problem med astma, luftvägar, urinvägar och hjärtklappning och ingen kan förklara vad som är i obalans? Du gör upprepade besök till sjukhus och akuten utan att få några svar.

Sådan var situationen för en Helena, en av patienterna till Karin Öckert. Karin är tandläkare med specialistkompetens i parodontologi, som är namnet på den specialitet inom tandvård som behövs om du lider av eller riskerar att få tandlossning.


De senaste 25 åren har Karin ägnat sig alltmer åt de patienter som får symptom av sina tandfyllnadsmaterial. I samarbete med läkare på Sahlgrenska sjukhuset har hon dessutom utfört en studie på fibromyalgipatienter, som amalgamsanerats och avgiftats, med mycket god effekt.


Med denna kunskap i ryggen genomförde Karin Öckert, en amalgamsanering på Helena. Efter denna var utförd, försvann Helenas problem med astma, luftvägar, urinvägar och hjärtklappning. Helena blev mycket piggare och valde ett nytt hälsosammare liv, med lägre toxisk belastning och näringsrik kost.


Det finns två platser i kroppen där chansen att hitta patogener, toxiner och allergener är stor: i tarmen och i munhålan. Patogener, toxiner och allergener i munhålan blir sällan upptäckta på grund av bristande kunskap och för att de ligger mitt emellan två yrkeskategorier – läkaren och tandläkaren.


Vad behöver du? Vi har vitaminer, mineraler och kosttillskott för alla typer av behov.

Holistic_icon_behov

Behov

Holistic_icon_kosttillskott

Kosttillskott

Holistic_icon_superfoods

Superfoods

Holistic_icon_hälsotester

Hälsotester

Holistic_icon_holisticsvärld

Holistics värld

Holistic_icon_favoriter

Om Holistic