Spana in vår outlet
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Holistics värld /Magasin /Näring för testosteroner och manlig fysik

Näring för testosteroner och manlig fysik

Vi vet att stress hämmar bildningen av testosteron hos män och vi vet att kroppens olika hormoner påverkar varandra. Både män och kvinnor behöver ha en hormonell balans för att nå optimal fertilitet. Här har vi samlat näring menade att stötta mannens unika hormonbalans och fysik, där vår produktnyhet Homme Viril+ får presenteras ytterligare.
Homme Viril
Mannen
Virl
Persikor

STÖD FÖR ENERGI, SEXUELL LUST OCH SPERMAPRODUKTION

Homme Viril+ är ett dagligt multitillskott formulerad specifikt för män. Forskning tyder på att en hälsosam livsstil och ett balanserat näringsintag kan spela en roll i att stödja mannens hormoner. En hälsosam livsstil som inkluderar en balanserad kost, regelbunden fysisk aktivitet och undvikande av dåliga vanor som rökning och överdriven alkoholkonsumtion, kan vara fördelaktig för den manliga fertiliteten. Vidare har näringsämnen som zink och selen visat sig vara viktiga för spermieproduktion och kvalitet. Zink är en viktig faktor för normal spermatogenes och reproduktion, medan selen fungerar som en antioxidant och kan skydda spermier från oxidativ stress. Med detta i åtanke har vi utformat Homme Viril+ för att på bästa sätt stödja mannens reproduktiva hälsa och välbefinnande. Ingredienser som L-arginin bidrar till förbättrad cirkulation och kärlhälsa, vilket i sin tur kan ge stöd för normal sexuell funktion och ökad libido. Homme Viril+ innehåller även de välkända växtextrakten maca och tiggarnöt som använts traditionellt för att öka sexuell energi och uthållighet. 


Mäns spermiekoncentration har minskat med drygt 50% de senaste 40 åren i Nordamerika, Europa och Australien.

VIKTIGA NÄRINGSÄMNEN FÖR OPTIMAL HÄLSA

Homme Viril+ innehåller en omfattande kombination av vitaminer och mineraler som zink, vitamin E, vitamin C och selen. Dessa näringsämnen bidrar till immunsystemet och skyddar cellerna mot oxidativ stress, vilket är avgörande för en god hälsa.


L-ARGININ

En aminosyra som kan bidra till förbättrad cirkulation och kärlhälsa, vilket i sin tur kan stödja normal sexuell funktion.


MACA

En rotväxt som traditionellt har använts för sina fördelar för sexuell lust och prestanda, ökad energi samt för att bidra till den hormonella balansen. Macaroten är känd för sina adaptogena egenskaper. Adaptogener är ämnen som hjälper kroppen att hantera stress bättre, så att du kan öka din motståndskraft och känna dig mer balanserad och energifylld i vardagen.


TIGGARNÖT

En växt som traditionellt har använts för sina fördelar för att öka testosteronnivåerna och förbättra sexuell funktion. Tiggarnöten har blivit en populär ingrediens framför allt i kosttillskott som har i syfte att öka libidon, förbättra muskelmassa och styrka samt för att stödja reproduktiv hälsa.


LYKOPEN

Lykopen är en kraftfull antioxidant och ett karotenoidpigment som finns naturligt i röda frukter och grönsaker, särskilt i tomater. Forskning har visat att lykopen ha positiva effekter på spermier genom att skydda dem mot skador orsakade av oxidativ stress. Oxidativ stress kan leda till att fria radikaler attackerar spermier och skadar deras cellstrukturer, vilket i sin tur kan påverka deras rörlighet och överlevnadskapacitet.


KOMPROMISSLÖS KVALITET

Homme Viril+ är skapat med rena och biotillgängliga näringsämnen - utan att tillsätta onödiga tillsatser eller konserveringsmedel - för att maximera absorptionen och nyttjandet av näringsämnena. Produkten är 100% veganvänlig, glutenfri och GMO-fri för att möta dina kost- och livsstilsbehov.

Komplettera gärna med Holistic Omega-3 algolja för en extra boost av essentiella fettsyror som kan stödja din allmänna välmående. Magnesium bidrar till bland annat till att minska trötthet och utmattning, till nervsystemets normala funktion och till att bibehålla normal benstomme, muskelfunktion och energiomsättning. Q10 fungerar som en antioxidant och kan skydda spermier från oxidativ stress. Vi rekommenderar också Lactovitalis® pro som innehåller 20 miljarder (!) mjölksyrabakterier för din maghälsa, då du genom tarmfloran kan du ge ditt immunsystem det stöd det behöver för att hålla dig frisk och stark.


Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.


Näring för manlig fysik

Vad behöver du? Vi har vitaminer, mineraler och kosttillskott för alla typer av behov.

Holistic_icon_behov

Behov

Holistic_icon_kosttillskott

Kosttillskott

Holistic_icon_superfoods

Superfoods

Holistic_icon_experter

Digitalt behovstest

Holistic_icon_holisticsvärld

Holistics värld

Holistic_icon_favoriter

Om Holistic