Spana in vår outlet!
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Holistics värld /Magasin /Varför behöver vi detox?

Varför behöver vi detox?

Om avgiftningsorganen är överbelastade av för mycket alkohol, socker och processad mat eller andra ohälsosamma ämnen kan det vara bra att stötta kroppen med avgiftningen. Då kan det vara dags för en detox!

Människans immunsystem är ett helt fantastiskt system som alltid står redo att försvara oss. Immunsystemet bygger också upp ett minne som gör att nästa gång samma inkräktare kommer så tar den sig inte ens över tröskeln – och allt detta sker i vår kropp utan att vi behöver tänka på det!


För att må så bra som vi bara kan och hålla immunsystemet i så kan det vara en god idé att hålla balans mellan stress och återhämtning, att vara i fysisk rörelse, samt att hålla magen i balans – och då gärna med hjälp av färgglada tallrik som kan vara med och utgöra grunden till ett starkt försvar.


Immunförsvaret är en viktig del av arbetet med att rensa ut oönskade ämnen ur kroppen, och det finns en risk att immunförsvaret försämras när det blir överbelastat om man konstant utsätts för stora mängder ohälsosamma ämnen. Om du ofta känner dig trött och vet med dig att du är överbelastad med gifter, oavsett om det handlar om alkohol, socker och annan starkt bearbetad mat eller andra ohälsosamma ämnen, kan det vara bra att ge kroppen en paus och lite hjälp med avgiftningen.