Ingredienser:
Gör så här:
1. Vispa ihop kokossocker, kokosolja, mandelmjölk och vaniljextrakt i en skål.
2. Sikta i mjölet, bakpulver och salt.
3. Blanda väl tills du får en slät kakdeg.
4. Tillsätt större delen av chokladen (lägg lite åt sidan för att lägga på kakorna
under bakningen) och blanda tills det är jämnt fördelat.
5. Gör kulor av kakdegen med en glass-skopa.
6. Kyl kulorna i minst en timme eller över natten.
7. Värm ugnen till 180 grader och klä en plåt med bakplåtspapper.
8. Placera kulorna på plåten, med minst 2,5 cm mellanrum, eftersom de
kommer att sprida ut sig när de gräddas.
9. Grädda kakorna i 10 till 12 minuter.
10. När kakorna nästan är klara tar du och strör på lite extra choklad och flingsalt.
Vad behöver du? Vi har vitaminer, mineraler och kosttillskott för alla typer av behov.