Spana in vår outlet!
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan

Naprapatjonas favoriter från Holistic

Passionerad och jordnära – naprapaten Jonas Parandian har genom sitt Instagramkonto tagit Sverige med storm i sitt kunskapsspridande om holistisk hälsa. Han strävar efter att ge sina patienter en djupare förståelse för sina kroppar och hjälpa dem till att leva starkare, rörligare och lyckligare liv.
Naprapatjonas

EN HOLISTISK NAPRAPAT

Jonas Parandian, även känd som "Naprapatjonas", har i över 16 år ägnat sig åt att guida patienter till en hälsosammare livsstil. Jonas syns ofta i TV4 Nyhetsmorgon där han delar med sig av hälsotips och övningar. Utöver sin utbildning på Naprapathögskolan har Jonas fortsatt att fördjupa sin kunskap genom utbildningar inom rörelse, styrka och holistisk hälsa av ledande experter som Paul Chek, Ido Portal, och Charles Poliquin. Han har även fått kunskap om andningstekniker genom Wim Hof och gått överlevnadskurser med bland annat Lynx Wilden och Ray Mears.


Hans klientel inkluderar bland annat idrottsproffs som fotbollsspelare, handbollsspelare, elithockeyspelare, och världsmästare i thaiboxning och boxning, samt UFC-fighters. Trots att många av hans patienter har kommit till honom med en komplex skadehistorik och blivit berättade för att det inte finns mer att göra, tror Jonas på kroppens fantastiska läkningsförmåga när rätt förutsättningar skapas. Genom sin erfarenhet har han sett patienter återvända till en aktiv livsstil trots tidigare misslyckade operationer och besked om att deras kroppar aldrig skulle fungera som förr.


LÄK OCH STÄRK DIN RYGG MED RÖRELSE

Häng med på en 10-dagars utmaning där vi tillsammans med Naprapatjonas läker, stärker och mjukar upp våra ryggar. Se klippet här.


Vad behöver du? Vi har vitaminer, mineraler och kosttillskott för alla typer av behov.

Holistic_icon_behov

Behov

Holistic_icon_kosttillskott

Kosttillskott

Holistic_icon_superfoods

Superfoods

Holistic_icon_hälsotester

Hälsotester

Holistic_icon_holisticsvärld

Holistics värld

Holistic_icon_favoriter

Om Holistic