Spana in vår outlet!
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan

Holistic vill hjälpa människor ta kontroll över sitt liv och leva medvetet, i hälsa och balans både till kropp och själ.

Holistic vill hjälpa människor ta kontroll över sitt liv och leva medvetet, i hälsa och balans både till kropp och själ.

Våra favoriter

Majas favoriter för en bättre maghälsa

Maja är nutritionist och biomedicinsk analytiker hos oss på Holistic. Maja har hjälpt människor med kost och hälsa sedan 2014. ”Innan jag läkte mig själv från hypotyreos och endometrios hade jag länge problem med magen i form av gaser och förstoppning. För mig har kostomläggning i kombination med tillskott varit avgörande för min maghälsa. Att stötta matsmältningen med Måltidsenzym, ta bitterörter i form av Ultrabalans och stötta tarmfunktionen med Ultratarm har hjälpt mig mycket. Nuförtiden tar jag Måltidsenzym till varje måltid och Lactovitalis pro dagligen för att stötta tarmfloran samt Ultratarm vid behov”

Ellinors favoriter för maghälsa

Ellinor Ladenberg är diplomerad näringsterapeut, certifierad inom neuroledarskap, coach och professionell föreläsare inom hälsa sedan 2010. Hon arbetar även som lärare inom kost och näring samt har skrivit två böcker om hälsa. "I början av varje måltid tar jag 2 kapslar av Måltidsenzym som hjälper till att bryta ner proteiner, kolhydrater och fett. Min mage blir lugn och bidrar till en jämn tarmrörelse samtidigt som näringsupptaget blir optimalt av dessa enzymer. I slutet av varje måltid tar jag 2 kapslar av Magsyrabalans, ett saltsyratillskott, för att ytterligare hjälpa nedbrytningen av maten samt bidra till en god tarmflora"

Leifs favoriter för stress

Leif Östberg har en medicinsk utbildning och är certifierad som närings- och hårmineralterapeut. "Många ambitiösa och hårt arbetande har upplevt att de klarar stress och belastning i livet utan att bli utmattade om man stöttar sig med bra kosttillskott som komplement till nyttig kosthållning. Det finns klara samband mellan en artrik frisk tarmflora och en väl fungerade hjärna och god psykisk hälsa. Detta har senare tids forskning påvisat. Vitamin B5, B6 och B12 bidrar till minskad trötthet och utmattning. Vitamin B1, B3, B6, B12 och folsyra bidrar till normala psykologisk funktion. Magnesium bidrar till minskad trötthet och utmattning"

Vad behöver du? Vi har vitaminer, mineraler och kosttillskott för alla typer av behov.

Holistic_icon_behov

Behov

Holistic_icon_kosttillskott

Kosttillskott

Holistic_icon_superfoods

Superfoods

Holistic_icon_hälsotester

Hälsotester

Holistic_icon_holisticsvärld

Holistics värld

Holistic_icon_favoriter

Om Holistic