Avtalsvillkor

Generella rabatter

Volymrabatt exklusive moms

Produkter med kort datum

Kort datum för oss är när en produkt har en hållbarhet på mindre än 6 månader. Vi erbjuder då en rabatt på 30%. Vid hållbarhet mindre än 3 månader erbjuder vi produkten till 50% rabatt. Vi reserverar oss för att undantag kan förekomma.

Leverans

Beställ senast två timmar före stängning så skickar vi normalt varorna samma dag.

Vi samarbetar med PostNord och erbjuder följande leveransalternativ:

PostNord Parcel - Leverans direkt till dörr och innan 18.00 helgfria vardagar.
PostNord MyPack Collect - Leverans till närmsta ombud.

Om du önskar ändra leveranssätt, kontakta kundtjänst på info@holistic.se.

Frakt

Frakt tillkommer med 60 kr på beställningar under 2 000 kronor.

Restorder

Vi kan tyvärr inte skapa restordrar när en produkt är slut. Vi uppdaterar dock denna ÅF-webb när produkter som varit slut är tillbaka i lager.

Moms

Moms tillkommer med 12 % på alla kosttillskott och livsmedel. Övriga produkter 25 % moms.

Transportskada

Om din leverans är skadad ska du anmäla det till fraktombudet direkt på plats genom att notera skadan på fraktsedeln innan leveransen kvitteras. Dokumentera skadan med foton där fraktsedeln är tydligt synlig.

Är det en dold skada som inte syns förrän du tagit bort emballaget ska skadan dokumenteras med foton av innehållet samt foto där fraktsedeln är tydligt synlig.

Kontakta därefter kundtjänst på info@holistic.se snarast möjligt där du inkluderar kundnummer och ordernummer samt en beskrivning av skadan. Reklamationer som inkommer efter fem arbetsdagar kommer inte att accepteras.

Reklamation

Om du har fått en produkt levererad som är felaktig eller inte uppfyller förväntningarna och du vill reklamera produkten, anmäl detta till vår kundtjänst info@holistic.se så snart som möjligt efter leverans och helst inom 14 dagar från leverans mottagits. I all kontakt med vår kundtjänst gällande produktreklamationer behöver vi information om kundnummer, ordernummer och produktens batchnummer samt en beskrivning av vad som hänt. 

Betalningsvillkor

Betalningsvillkor om inget annat avtalats: 15 dagar.

Samarbetsavtal

Har du någon form av samarbetsavtal med oss så gäller det istället för ovanstående.