Rostade chokladtoppar

Rostade puffar

Du behöver:

  • 1 dl quinoapuffar
  • 1 dl bovetepuffar

Sätt ugnen på 175 grader varmluft. Sprid ut puffarna på en plåt och sätt in i ugnen och rosta i 10 minuter. När puffarna rostats färdigt, ta ut dem ur ugnen och låt dem svalna på plåten.

Choklad

  • 2 msk Holistic Kokosolja
  • 2-3 msk kakao
  • 1 msk honung
  • 1-2 tsk vaniljpulver
  • 1 nypa salt

Blanda resterande ingredienser, smaka av. Häll sedan ner de avsvalnade puffarna och rör om så att de täcks av chokladsmeten.

Klicka upp små toppar på en plåt eller uppläggningsfat med bakplåtspapper i botten.

Ställ in topparna i kylen och låt stelna

Recept: Ann Wering

Det här inlägget postades i Recept, Vegan och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.