Holistics adventskalender- lucka 3

Vi närmar oss julen med stormsteg och denna gång är det dags att öppna lucka 3. Julen är en tid för lugn och ro, då vi umgås med nära och kära och njuter av nuet. För att julen ska bli fridfull så behöver du oftast planera och förbereda en hel del.

Alla förberedelser kräver det där lilla extra och kan göra att man känner sig trött. Det är extra viktigt att du ger det kroppen behöver under tiden, genom att stötta upp med rätt näring samt att du får den återhämtning du behöver genom vila, näringsrik mat och lugn och ro.

Lucka 3 innehåller Holistic Stressbalans som du kan använda när din kropp behöver lite extra stöd. Du blandar dropparna i vatten eller valfri vätska och dricker den. Smaken påminner om sötlakrits och är mild. Den passar även bra att ha i varm dryck som till exempel i en kopp te. Stressbalans ger din kropp verktyg för att kunna hantera stress och säkerställ din återhämtning på ett naturligt sätt. Mångtusenårig erfarenhet och modern forskning blandat i en droppe.

För att tävla så behöver du hitta och gilla oss på instagram (@holisticsweden) klicka på länken eller sök i din mobil. Under bilden för lucka 3 som har samma bild som i det här inlägget, skriv en kommentar där du ger ditt bästa tips för på stresshantering.

1 vinnare får innehållet i lucka 3 som är:

Tagga gärna en vän som ger dig balans.

En vinnare dras torsdag den 15 december! och meddelas på Instagram

Lycka till!

Det här inlägget postades i Örter, Tävling och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.