Holistics adventskalender- lucka 4

Dags för sista luckan i vår adventskalender. Julen är en tid då vi borde vara som mest avslappnade och få möjlighet att rå om oss själva och varandra. Tyvärr är verkligheten ofta tvärtemot och vi har mer att stå i än någonsin annars. När du stressar och äter mat som du inte är van vid reagerar ofta din kropp genom att magen blir obalanserad. Genom att tillföra prebiotika och enzymer kan du få lite extra julefrid i magen, därför är innehållet i lucka 4:

  • Holistic Cellenzym innehåller matsmältningsenzymer som tas i samband med måltid. Enzymerna stödjer matsmältningen, bryter ner beståndsdelarna i livsmedel och hjälper till att öka näringsupptaget.
  • Holistic LactoVitalis Pro innehåller goda mjölksyrabakterier som hjälper till att upprätthålla en balanserad tarmflora.
  • LactoVitalis Kids är en god tuggtablett för barn med en miljard levande mjölksyrabakterier.
  • Holistic Laktozym innehåller enzymet laktas som förbättrar laktosnedbrytningen hos individer som har problem med att bryta ner laktos (mjölksocker).
    Dessutom innehåller Laktozym proteas som bidrar till att bryta ned proteiner i mjölk.

För att tävla så behöver du hitta och gilla oss på instagram (klicka på ordet instagram eller vårt användarnamn så kommer du direkt till rätt bild) eller sök efter @holisticsweden i din mobil.

Under bilden för lucka 4 som har samma bild som i det här inlägget, skriv en kommentar där du ger oss din bästa rätt/recept till det veganska/vegetariska julbordet, tagga gärna en vän som kan bidra till ett grönt julbord.

Om du lägger upp en bild på din rätt och taggar oss i den så har du chansen att bli regrammad(vi lägger upp din bild och taggar dig i den) i vår instagramfeed.

Vinnare dras onsdag den 21 december och meddelas på Instagram

Lycka till!

Det här inlägget postades i Kosttillskott, Mage, Tävling och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.