Raw valnötsburgare med portabellobröd

Ca 6 biffar

  • 3 dl valnötter (blötlagda ett par timmar)
  • 1,5 normalstora morötter
  • 1 rödlökar
  • 1 dl färska kryddor (basilika, etc)
  • 5 soltorkade tomater
  • 1 vitlöksklyfta
  • 3 msk Holistic Hampaprotein
  • Torra kryddor efter smak
  • Portabello (som bröd)

Mixa valnötter, morötter, svamp, vitlök, eventuella torra kryddor och den ena rödlöken till en jämn smet. Finhacka de resterande ingredienserna för hand och rör ned dem i smeten. Forma sedan smeten till burgare.

Servera med portabello, grilla gärna svampen innan för ännu bättre smak. Cashewost passar perfekt som tillbehör till burgaren.

Det här inlägget postades i Raw Food, Recept, Superfood, Vegan och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.