document: /blogg/mental-halsa/energi-och-fokus/sa-uppnar-du-flow
document: /blogg/mental-halsa/energi-och-fokus/tillbaka-till-energi-och-balans
document: /blogg/mental-halsa/energi-och-fokus/bekampningsmedel-och-adhd
document: /blogg/mental-halsa/energi-och-fokus/Vagen-tillbaka-fran-utbrandhet
document: /blogg/mental-halsa/energi-och-fokus/Energi-for-livet-Alexander-Parleros

MENTAL HÄLSA

ENERGI OCH FOKUS

9 maj 2022

Energi för livet - Alexander Pärleros

Alexander Pärleros är entreprenör, föreläsare, författare och mannen bakom succén Framgångspodden. Han har besökt vår terapeut flera gånger under senaste åren och har bland annat lagt om kosthållningen, blivit vegan och mår i stort sett bra. Men kraven han ställer på sig själv är höga, stressen är ständigt närvarande. Nu ska han dessutom bli pappa. Hur ska han lära sig att koppla av och faktiskt njuta av livet ibland?

Läs mer här

9 maj 2022

Vägen tillbaka från utbrändhet

Hon lever träning och pratar träning. Men en dag sa hennes kropp ifrån, totalt. Shirin Djavidi om kraschen och vägen tillbaka.

Läs mer här

30 januari 2020

Så uppnår du flow

Att arbeta hjärnsmart och att uppnå flow – det är ämnena för den här veckans avsnitt av Holistics podd Hälsa kommer inifrån. Gäst är Ellinor Ladenberg, som berättar hur vi blir bättre på att fokusera. Du får också veta de fyra stegen som leder till flow!

Läs mer här

21 juni 2018

Bekämpningsmedel och ADHD – koppling?

Kan bekämpningsmedel, organofosfater, bidra till ADHD? Gör det någon större skillnad att äta ekologiskt? Studier ger intressanta och viktiga svar.

Läs mer här

20 februari 2017

Tillbaka till energi och balans

Känner du dig ofta trött, sliten och i otakt med livet? Du är inte ensam. Stress är en av de vanligaste orsakerna till sjukdom. Men det finns sätt att komma tillbaka till liv, energi och balans.

Läs mer här