Spana in vår outlet!
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Holistics värld /Magasin /Stressbalans- fem örter i en droppe

STRESSBALANS- FEM ÖRTER I EN DROPPE

STRESS & SÖMN
Visst är det konstigt att vi människor kan ha nytta och glädje av en viss kunskap i tusentals år, men det är först när det studerats under lupp och blivit publicerat i en vetenskaplig tidskrift som den accepteras fullt ut.

Vi som jobbar med hälsa blir ändå glada när det händer. Det betyder att fler människor får kunskap som kan förändra deras liv till det bättre.


Nyttan av adaptogener och kunskapen om örter som ashwagandha, rysk rot, schisandra, rosenrot och lakritsrot får allt större acceptans i takt med att modern forskning bekräftar vad vi redan känt till i tusentals år.


En adaptogen i det här fallet örter, kan stimulera kroppen att öka produktionen av ett ämne som den behöver just då för att komma i balans. En adaptogen kan även minska produktionen av samma eller andra ämnen, om kroppen behöver just det för att komma i balans. Den anpassar sig (eng. adapt) till vad kroppen har behov av just där och då.


Holistic Stressbalans innehåller en blandning lakritsrot, rysk rot, ashwaganda, schisandra chinesis och rosenrot. Dessa örter hjälper kroppen på ett naturligt sätt att hantera både mental och fysisk stress.


Lakritsrot är en kraftfull antioxidant och som namnet avslöjar så är det rötterna från en växt som man utvinner just lakrits ur. Den hjälper till att behålla ett mentalt lugn och ett starkt nervsystem. Den stödjer regleringen av blodsockret. Stödjer normal funktion av binjurarna och hela det reproduktiva systemet.


Rysk rot eller sibirisk ginseng som den också kallas stödjer kroppens immunsystem. Den gör även så att kroppen kan hantera stress med effektivt och låter dig bibehålla fysisk och mental balans. Rysk rot bidrar till mer fysisk och mental energi. En riktig uppiggare!


Ashwaganda hjälper kroppen att hantera stress och att bibehålla fysisk och mental balans. Ashwaganda bidrar till mer energi, både fysiskt och mentalt.


Rosenrot har du säkert hört talas om innan för dess positiva effekter. Den hjälper kroppen att anpassa sig till emotionell stress och fysisk ansträngning. Rosenrot växer bland annat i de svenska fjällen och har varit känd för sina hälsosamma effekter i flera tusen år.


Schisandra är ett bär med mycket högt näringsinnehåll vars ursprung finns i östra asien. Man har använt den i tusentals år som medicinalväxt. Vi har valt att använda den i stressbalans för att den kan öka din förmåga att anpassa sig till stress.


Använd Holistic Stressbalans när din kropp behöver lite extra stöd. Du blandar dropparna i vatten eller valfri vätska och dricker den. Smaken påminner om sötlakrits och är mild. Den passar även bra att ha i varm dryck som till exempel i en kopp te. Ge din kropp verktyg för att kunna hantera stress och säkerställ din återhämtning på ett naturligt sätt. Mångtusenårig erfarenhet och modern forskning blandat i en droppe.


Vad behöver du? Vi har vitaminer, mineraler och kosttillskott för alla typer av behov.

Holistic_icon_behov

Behov

Holistic_icon_kosttillskott

Kosttillskott

Holistic_icon_superfoods

Superfoods

Holistic_icon_hälsotester

Hälsotester

Holistic_icon_holisticsvärld

Holistics värld

Holistic_icon_favoriter

Om Holistic