VÅRA FÖRELÄSARE

Här är vi som inspirerar och ger dig kunskap om hälsa


Bertil Wosk

Bertil Wosk är Holistics grundare och styrelseordförande och en av företagets produktutvecklare. Han är en uppskattad föreläsare inom hälsa, kost och komplementärmedicin, samt är en internationellt certifierad yogalärare.


 


Ellinor Ladenberg

Ellinor Ladenberg är näringsterapeut och utbildad inom neuroledarskap i USA. Hon skriver och håller kurser för Holistic. Ellinor brinner för kunskap och vill nå ut till både terapeuter och allmänhet med ny kunskap inom hälsa.


Inger Erland Tångring

Inger Erland Tångring är näringsterapeut, utbildad i Tyskland, KBT-terapeut och vårdlärare samt sjuksköterska i grunden. Hon håller även kurser i yoga och i mindfulness. På Holistic arbetar hon som produktspecialist och svarar i Holistics supporttelefon.

 


Leif Östberg

Leif Östberg har en medicinsk utbildning och är certifierad som närings- och hårmineralterapeut. Leif har arbetat sedan 1996 med att utbilda inom näringsmedicin och brinner för sitt arbete sprida kunskap. På Holistic arbetar han med strategiska produkt- och utbildningsfrågor samt att se till att personalen mår bra.


Marie Muhr

Marie Muhr är en av våra föreläsare här på Holistic. Förutom det så delar hon gärna med sig av sin kunskap i vår monter under mässor, samt vid butiksdemos. Utöver sitt arbete hos oss är Marie också examinerad zonterapeut och jobbar med hårmineralanalys.