Våra föreläsare

Bertil Wosk Föreläsare

Bertil Wosk

Bertil Wosk är Holistics grundare och styrelseordförande och en av företagets produktutvecklare. Han är en uppskattad föreläsare inom hälsa, kost och komplementärmedicin, samt är en internationellt certifierad yogalärare.

Ellinor Ladenberg

Ellinor Ladenberg

Ellinor Ladenberg är näringsterapeut och utbildad inom neuroledarskap i USA. Hon skriver och håller kurser för Holistic. Ellinor brinner för kunskap och vill nå ut till både terapeuter och allmänhet med ny kunskap inom hälsa.

Inger Erland Tångring Föreläsare

Inger Erland Tångring

Inger Erland Tångring är näringsterapeut, utbildad i Tyskland, KBT-terapeut och vårdlärare samt sjuksköterska i grunden. Hon håller även kurser i yoga och i mindfulness. På Holistic arbetar hon som produktspecialist och svarar i Holistics supporttelefon.

Leif Östberg Föreläsare

Leif Östberg

Leif Östberg har en medicinsk utbildning och är certifierad som närings- och hårmineralterapeut. Leif har arbetat sedan 1996 med att utbilda inom näringsmedicin och brinner för sitt arbete sprida kunskap. På Holistic arbetar han med strategiska produkt- och utbildningsfrågor samt att se till att personalen mår bra.

Ylva Jansson Föreläsare

Ylva Jansson

Ylva Jansson är certifierad hälsocoach, ayurvedisk hälsorådgivare och yogainstruktör. Hon är även utbildad inom kinesisk medicin och zonterapi. Hon arbetar på Holistic som produktspecialist och svarar i vår supporttelefon.