UTFORSKA

KROPP OCH HÄLSA

Om vi ger vår kropp rätt förutsättningar, har den en fantastisk förmåga att läka. Därför är vi övertygade om att vi inte enbart kan behandla symtom kortsiktigt, utan att vi också behöver se till helheten, hitta orsaken till problem och ta itu med obalanser. Då ger vi oss själva den bästa grunden till ett friskare liv.  

IMMUNSYSTEMET

Vårt fantastiska immunsystem är ett försvar som nästan kan klara av vilken utmaning som helst. Och det arbetar intensivt varje dag, hela tiden, även om du troligtvis bara lägger märke till det när en infektion påverkar din kropp och du har feber, smärta och svullnad eller värk ifall du råkat skada dig.

Läs mer

MAGE OCH TARM

Vår tarmflora innehåller fler än 1000 olika bakteriestammar och de allra flesta finns i tjocktarmen där de har massor av betydelsefulla uppgifter. Faktum är också att så mycket som 80% av vårt immunsystem återfinns i just tarmen.

Läs mer

URINVÄGAR

Lär dig mer om urinvägarna och hur du kan förebygga att bakterierna får fäste, liksom vilken naturlig hjälp och lindring som finns att få.

Läs mer

HORMONER

Våra hormoner är involverade i det mesta som händer i våra kroppar, till exempel hur vi mår och hur vi växer under barn- och ungdomstiden. Om hormonbalansen i kroppen rubbas kan det till exempel leda till oro, ångest och dålig sömn.

Läs mer

SKÖLDKÖRTEL OCH BINJURAR

Såväl sköldkörtel som binjurar påverkas negativt av långvarig stress. Dessa både hormonproducerande organ hänger ihop på så sätt att när sköldkörteln inte fungerar som den ska, påverkas också funktionen hos binjurarna negativt.

Läs mer