MENTAL HÄLSA

Enligt vårt holistiska tänk är människan en helhet, där vår fysiska och mentala hälsa är starkt sammankopplade och behöver vara i balans för att vi ska fungera och må bra. Här har vi samlat mängder med fördjupande kunskap kring det mesta som rör mental hälsa och ditt fantastiska inre. 

DET VI STOPPAR I MAGEN PÅVERKAR VÅR PSYKISKA HÄLSA

Största delen av vårt immunförsvar finns i våra tarmar. Att tarmarna är tätt kopplade till hjärnan är inte lika känt. Kopplingen mellan hjärnan och magen (som också kallas ”vår andra hjärna”) är viktigare än man hittills förstått.

Läs mer

HITTA DIN ENERGI

Känner du dig ofta trött, sliten och i otakt med livet? Du är inte ensam. Stress är en av de vanligaste orsakerna till sjukdom. Men det finns sätt att komma tillbaka till liv, energi och balans, och det mesta kan du göra själv. Kanske blir livet sig aldrig likt igen – förmodligen blir det mycket bättre.

Läs mer

DE LIVSVIKTIGA BINJURARNA

Om vi stressar alltför länge orkar binjurarna inte hålla uppe produktionen av kortisol som är inblandat i många livsviktiga processer. Lär dig mer om de livsviktiga binjurarna och vad som kan vara tecken på binjuretrötthet.

Läs mer

DEPRESSION OCH NEDSTÄMDHET

SÖMN, STRESS OCH ÅTERHÄMTNING

ENERGI OCH FOKUS