BARA REN KÄRLEK

I varje andetag, i varje hjärtslag och i allt vi gör finns kärlek till människor, natur och planet. Och övertygelsen om att det är först när vårt fysiska jag är i balans och samklang med det känslomässiga och andliga som vi kan börja leva fullt ut. Det är då vi kan börja bidra till vår vision om en friskare och mer kärleksfull värld, på riktigt. 


VÅR VÄG,
HELA VÄGEN

När Holistic bildades hade vi en tydlig idé om vad vi ville åstadkomma, nämligen att hjälpa människor bli friskare och samtidigt mer medvetna. Vi måste alla våga öppna ögonen och se vad som faktiskt pågår i världen, se orsaker och samband – det är första steget mot förändring. Steg mot en fredligare värld och en friskare planet. Läs mer om våra tankar, vår vision och våra värderingar.

Läs mer 


EN RESA MOT EN HÅLLBAR FRAMTID

I snart 20 år har vi förmedlat kunskap och tagit fram kosttillskott av kompromisslös kvalité för att hjälpa människor att optimera sin hälsa. Vi som företag är på en ständig utvecklingsresa med målet att hela tiden förbättras i alla aspekter för att på så sätt bidra till vår vision om en bättre värld.

Med vår nya design och våra förbättrade förpackningar, som lanserades 2021, tog vi ännu ett steg i syfte att skapa en mer hållbar värld, med kärlek till både människa, natur och planet.

Läs mer


 


MÖT OSS

Här hittar du kontaktuppgifter till kundsupport, lediga jobb och hur du ska göra om du vill bli en av våra fantastiska återförsäljare. Är du nyfiken på vårt fina kontor? Då är du varmt välkommen att boka tid för att besöka oss.

Läs mer