LEDIGA JOBB

MEDARBETARE TILL KUNDSERVICE

 

Brinner du för hälsa och vill göra skillnad för andra? 

I snart 20 år har Holistic förmedlat kunskap och tagit fram innovativa kosttillskott av kompromisslös kvalité för att hjälpa människor att optimera sin hälsa. Vi behöver nu förstärkning till vår kundservice i Norrköping.

I samarbete med erfarna kollegor hantera du beställningar från kunder/återförsäljare inom hälsa. Du besvarar produktrelaterade frågor, hanterar reklamationer och administrerar nya kunder.

Kundservice är en viktig avdelning på Holistic. Medarbetarna tar emot många beställningar via telefon och har en närvarande relation med kunder. Arbetet ställer krav på hög servicekänsla, administrativ förmåga, noggrannhet och självständighet. Du är företagets första kontakt för många kunder. Det gör din tjänst viktig.

Din arbetsplats är i Norrköping, men vid behov kan distansarbete komma i fråga.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Utbildnings- och erfarenhetskrav

Rollbeskrivning                                       

Befattning: Kundservice
Tjänstgöringsgrad: 100 %
Placeringsort: Norrköping
Avdelning: Kundservice
Rapporterar till: Teamleader i kundservice samt försäljningschef

Om Holistic

Holistic Sweden AB grundades år 2002 av Bertil Wosk. Vi utvecklar och säljer högkvalitativa kosttillskott samt arrangerar föredrag, kurser och seminarier om hälsa, näringslära och personlig utveckling. Vår vision är att skapa en friskare och mer kärleksfull värld genom att hjälpa människor ta kontroll över sitt liv och leva medvetet, i hälsa och balans både i kropp och själ.

Ansök redan idag!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående. Intervjuer sker löpande så skicka ditt CV och personligt brev till kundtjanstmedarbetare@holistic.se. Vid frågor kan du höra av dig till kundtjanstmedarbetare@holistic.se.

Varmt välkommen med din ansökan!