HÄLSA PÅ HOLISTISKT VIS

Vi vill skapa en friskare och mer kärleksfull värld genom att hjälpa människor ta kontroll över sitt liv och leva medvetet, i hälsa och balans både till kropp och själ. Vi ser till helhetsperspektivet i allt vi gör och vill förmedla det som lyfter blicken till livsstilen, till livet. Det holistiska livet.

 

PRODUKT

Immunbalans

Holistic Immunbalans innehåller ingredienser som alla bidrar till immunsystemets normala funktion. Zink, selen, vitamin C, D och B6 till exempel. Dessutom innehåller den patenterade betaglukanen Wellmune®.

KÖP PRODUKTEN HÄR

BLOGG

Betaglukaner och immunsystemet

Betaglukaner är fibrer som finns i cellväggen hos växter som svamp och havre. Studier visar hur betaglukaner kan bidra till mycket gott, bland annat med fördelar för immunsystemet. Läs mer i vårt blogginlägg!

TILL BLOGGINLÄGGET

PRODUKT

Holistic Jod

Jod är ett nyckelmineral för bildning av livsviktiga sköldkörtel-hormoner i kroppen. Sverige har jodfattig mark och därför tillsätter man jod i bordssalt. Jod bidrar till normal produktion av sköldkörtelhormoner och till normal sköldkörtelfunktion.

KLICKA HEM JOD

BROSCHYR

Lär dig om PMS

PMS påverkar 70–90 procent av alla kvinnor i fertil ålder. Hos cirka 20 procent är symtomen relativt milda, men hela 50 procent har omfattande besvär, men det finns saker att göra. Denna broschyr går igenom forskningsläget på djupet.  

LÄS MER OM PMS

God hälsa börjar i magen

HÄLSOTESTER

Upptäck våra hälsotester

Ät inte mer kosttillskott än vad du behöver. Med Holistic Hälsotester kan du bättre förstå och optimera din hälsa. Våra tester gör du i lugn och ro hemma, enligt tydliga  steg-för-steg-instruktioner.

TILL VÅRA HÄLSOTESTER

PODD

Lättare liv med PMS

I detta avsnitt av ”Hälsa kommer inifrån” talar vi om PMS, symtomen som kommer före mens. Vad beror det på? Hur påverkar det oss? Och vad kan vi göra för att minska symtomen? Ganska mycket, visar det sig. Om du nån gång upplevt besvär med PMS får du inte missa detta avsnitt, det kan förändra allt! Dagens gäst är Maja Stål, nutritionist, produktspecialist och föreläsare. Programledare är Sofia Mellström.

LYSSNA HÄR